İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Kazanc Sistemi

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ref linki yasak olduğu için sistem hakında bilgi veremiyorum. bannersbroker ve adhitprofits benzeri daha iddialı ve dünya çapında bir mlm sistemi. 100 dolarınıza 10 ay boyunca her 10. gün 10 dolar toplamda 300 dolar veriyor. 5000 dolarınıza her 10 günde bir 700 dolar veriyor. sistem 3. ayında. bilgi isteyen özel mesaja mail adresini gönderirse sistemden davetiye gönderebiliyorum

link:
www.massivead.com

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Reklam pazarından kazanıyor. banner alım satımı. bu tarz sistemler dünya çapında olursa iyi getirisi ve rağbet var ki massivead böyle. hemen her işlemciden ödeme kabul ediyor. hemen her işlemciye de ödeme yapıyor. network ayağı da var. sistem size otomatik üyeler ekliyor ve zamanla onlardan size kazanc geliyor.

HamzauA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazından Hiçbirşey Anlamadım Şimdi Bu Adsense Gibi Bir Reklamcı Şirketi mi ? Daha detaylı anlatırmısın :)

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
network ile banner pazarını birleştiren sabit kazanc + ağ gelirleri veren bir sistem.yatırdığımız parayla paket aalıyoruz. paramızlaa sitelere banner pazarlıyorlar. reklamverenlerden gelen gelir ve bizim verdiğimiz para birleşiyor networkun katkısıyla ortaya çıkan plandan dağıtım yaapılıyor. adhitprofitsten farkı daha büyük dünya çapında bir sistem olması ve network ayağının olması. Sistem ruslar tarafından çok tavsiye edildi. hyiplerden çok daha az riskli bu tarz MLM sistemleri. Bence illa bir gün batar ama benim bu işlerle uğraşanların tecrübeleri bu sürenin çok uzun olacağını söylüyor. Sistemin iç kontrolleri ve büyüme stratejisi bunu gösteriyor. İçine girip uğraşanlar görecektir.

ntfv.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ilk ödememi aldım:

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
tren gaçar

bu sistem justbeenpaid, adhitprofits, bannersbroker gibi sistemlerden daha büyük ve iddialı bir projedir. sitenin kendi kartının olması, dünya çapında bir reklam ağından nemalanıyor olması site tasarım ve söylemlerine kadar çok şey anlatıyor. daha da anlatmacam

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
davetiyenin site üzerinden invite friends bölümünden mail adresi girerek yapılmasını istiyorlar. ref linkini maille gönderince alan kişi spama atarsa aleyhlerine rapor oluştuğu için buna taraftar değiller. fakat forumda paylaşabiliyoruz. onu sonradan öğrendim. paketler resimde var. bilinmeyen taraflar. sisteme kayıt yapınca inactive siniz. active olmak için enaz 100 dolar yatırıp Talk admin bölümünden para transfer detayları ve ekran görüntüsünü gönderiyosunuz 24 saat içinde onaylanıyor. sonra ad history bölümünden adminin gönderdiği ad code unu kopyalayıp upgrade yapıyorsunuz. sonra günü gelince reklam izleyeceksiniz.10 ay boyunca 2. defa para yatırmanızın size faydası yok. sadec bir defa almak istediğiniz paket miktarınca yatırabilirsiniz. alt üyelerden zaman zaman para gelir.para çekme her pazartesi oluyo.hergün istenebilir ama pazartesi gönderiliyo. %20 admin kesinti yapıyor. 10 günde 1 defa paketin durumuna göre belli sayıda reklam izleme zorunluluğu var. view ad bölümünden ne zaman reklam gösterileceği görülüyor. o gün gelince reklam izlemelisiniz. örneğin 100 dolarlık basic paket için her kategoriden 1 tane olmak üzere toplam 6 reklam izliyosunuz.30 saniyelikler.beliren kodu girip onaylarsınız. sonuncu reklamdan hemen sonra paranız wallet hesabınıza geçer. çekebilirsiniz. sistem multi account kabul ediyor. bu güsel bişe.
kayıt için:
http://massivead.com

blacksword

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
network ağı hızlı şekilde büyümektedir. önce girenler daha kazanclı çıkacaklar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.