İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Kitaplar

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar webmasterlar olarak pek kitap okumuyoruz galiba :) Baksanıza bölümde pek konuşulmuyor.Genelde müzik konuşuluyor.Çalışırken arkada fon olarak dinlediğimizden olabilir.Yine de okuyan arkadaşlar son zamanlarda okudukları kitapları yazarlarsa sevinirim.Daha önce konuşulabiliyor bu konular o yüzden yeni kitapları yazarsanız sevinirim.

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu Açma tarihim bu mesajı yazmadan 4 gun önce.Şimdi bakıyorum toplam 9 kez görüntülenmiş ki 3-4 kere ben görüntülemişimdir.Yazılan cevap 0 :) Ne kadar kitap okuduğumuz anlaşılıyor galiba :) Belirtim ben de kitap okumuyorum şu anda.Okuduğumda çok nadir oluyor zaten...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kitap okumuyorum çünkü güzel bir kitapsa zaten filmini yapıyorlar. Film izlemeyide çok severim ;)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
David Gibbins'dan Atlantis'e basladim. Hamdi Koc Melekler Erkek olur son okudugum, cok gec kesfettigim icin uzuldum bu adami, anlatimi muthis. Super bir roman bir gunde bitirirsin, erkeklerin ozellikle okumasi lazim.

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
XML Temel Başlangıç Kılavuzu'nu (Elizabeth Castro-Sistem Yayıncılık) okuyorum şu araLar.. abLa yazmış abi heLal oLsun diyorum her sayfada :)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
atlantis muhteşem angelo şu anda ne niye nasıl herşeyi anlatıyo beğenirsen onun daha serileri var sana yazarım.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
entelden ziyade daha çok dantel oluyo bu :p

ben severim kitap okumayı ve sinemayı okuduğum şeyler genelde hint kökenli ve mistik şeyler oluyo onlara ilgi duyuyorum. eskiden daha çok okurdum tabi şimdi pc başında çalışmaktan habire zaman olmuyo pek.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Zamaninda pek merakliydim da bu aralar eskisi kadar degilim, sinir otesi yayincilik (su televizyonda cinli perili reality show yapanlar) in atlantis uzerine yazilmis bir kitaplarini daha okumustum, okuyup okuyup way be diyorsun, sonra yeniden geri donuyorsun karanlik caga :)

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Süreklilik çok zor oluyor kitap okumada.Yani benim için öyle.Başladığın bir kitabı bitirmek baya zor :p bitirdiğim kitap sayısı baya sınırlı :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende Aldatma sanatı adlı kitabı okuyorum.
Kevin Mitnick'in ve arkadaşlarının yaptıklarını anlatıyor.Tavsiye ederim :)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yatmadan önce 3 fırça darbesi . 3. okuyuşum.. :)

'Tüfek, Mikrop ve Çelik' tavsiye ederim..

U

uzaymerkezicom

Misafir
kitap var ileri götürür, kitap var geri götürür. Anlayan anlamıştır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.