Yeni MEB şablonu Joomla'ya entegre edildi!

By ÇAKIR

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
6
Reaction score
0
hocalk12tr-screeshot.jpg



Meb.gov.tr’nin yayınladığı şablon ilk bizimle ücretsiz olarak Joomla’ya uyarlanmış bir şekilde yayında!
Temanın iskeleti: sol blok (left, ustmenu); sağ taraftaki duyuru kısmı (inset), alt kampanyanın sağında yer alan blok kısayollar menüsü (bottom) olarak ayarlanmış. Admin panelinden kontrol edilebilmektedir.




Temayı bugün entegreledik. Yeni düzenlemeler oldukça buradan duyuracağım.

Demo: HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ANADOLU LİSESİ - Resmi İnternet Sitesi

İndir: http://polismyo.com/uploads/meb-v1.rar



Kurulumu

Rardan dosyayı çıkarın. loadxml.php dosyasını editörle açın HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ANADOLU LİSESİ - Resmi İnternet Sitesi yerine kendi sitenizin adını yazın. XML klasörü ile loadxml.php dosyasını hostunuzun root dizinine atın. mebv1 klasörünü tema klasörünüze atın ve admin panelinden temayı aktif hale getirin. Eğer kampanya resimleri görünmez ise buradan images.rar’ı indirerek açın ve rootunuzdaki images klasörüne açtığınız klasörün içinde yer alan onlineIslemler ve projeler klasörlerini atın.

Kurulum bu kadar. CSS ile ilgili düzenlemeler ilerki zamanda yapılacak. Manşet entegre etmedim. İleride olabilir. Zaten yenilikleri duyuracağız.
 

ergunalp

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Haziran 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhaba,
Bende okulum için bu şablonu denedim ama birkaç sorum olacak. Joomla 2.5 kullanıyorum. Temayı aynen dediğiniz gibi ftp programı ile yükledim ve açıklamalarınız aynen yaptım. "Admin panelinden temayı aktif edin" demişiniz ama admin panelinden temalara baktım fakat bu tema görünmüyor, eklentilerle yüklemeye çalıştım, hata veriyor, başka ne denemem lazım acaba? Veya Joomla 2.5 ile bu tema uyumlu değilmi?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst