İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni "Model" Grup

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,394
Reaction score
255
enerjik-grup-model-den-diger-masallar-2554949_5844_b.jpg



Aslında bu grubun kökü 2005 yılına dayanıyor. 2005 yılında kurulduklarında grubun adı a due Carmen‘miş. Grubun ilk albümünün adı Perili Sirk. Albüm kaydını 2009 yılında yapmışlar. Bu albüm öncesinde o festival bu festival gezip durmuşlar. Hatta bazı festivallerde 1. ödüllerinin sahibi olmuşlar. Tuborg ve Nokia’nın bir festivalinde “Arkadaşınla en iyi giden şarkı” kategorisinde birinci olmuşlar. Grup, Anyalya’da geçen sene gerçekleşen OktoberFest‘te sahne almış. Müzikal geçmişleri pek profesyonelce değil ama şarkılarını genel olarak dinlediğimizde amatör bir ruhla profesyonel iş yaptıkları belli oluyor. 2011 yılında çıkardıkları albüm biraz daha dinletiyor kendini. Albümün adı “Diğer Masallar“. Albümün içeriği;

1 Buzdan Şato
2 Şey Belki
3 Değmesin Ellerimiz
4 Sana Ne
5 Pembe Mezarlık
6 Bir Melek Vardı
7 Benim Tatlı Kanserim
8 Karadul
9 Çürüsün Gelinliğim
10 Makyaj
11 Yalnızlık Senfonisi
12 Değmesin Ellerimiz (Akustik)

Bu albümde en çok dinlenilen şarkılardan birisi eminim ki “Değmesin Ellerimiz“dir. Şarkı bi farklı. Dinletiyor kendini. Vokalin sesi çok güzel. Zamanla sesinin ve kendisinin daha güzel olacağına inanıyorum. Diğer Masallar adlı 2011 yapım albümünün en çok dinlenilen ikinci parcası da “Buzdan Şato” şarkısıdır. Diğer şarkılarını dinleme fırsatım olamadı ama en kısa zamanda dinlemeye gayret göstereceğim. Grup 5 kişiden oluşuyor. 4 erkek 1 kız.

Grubun vokali: Vokalist olarak Fatma Turgut var. 9 Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi Ana Bilim Dalı, Klasik Gitar Bölümü’nden mezun. Kendisi 2 Ocak 1984′te doğmuş. 13 yaşında kendisine alınan bir klasik gitar ile başlamış bu işlere. Bazı müzik okullarında 3 yıl öğretmenlik yapmış.

ve grubun gitarcı çocuğu: Okan Işık. 9 Mart 1986′da İzmir’de doğmuş. Kendisi Ege Üniversitesi’nde Makina Mühendisliği’nde okumuş. Şu sıralar yine aynı dalda yüksek lisans yapıyor. Abisinin destekleriyle klasik gitar ile müziğe aşık olmuş. Grubun çalışmalarının dışında çeşitli müzik stüdyolarında çalışıyor. Okan Işık, Galatasaray İletişim Teknoloji Müzik Akademisi’nde ses dersi de almış.

Bass Gitarda Can Temiz: İzmir’de 87′de doğmuş. İlköğretimini burada bitirmiş. Yine bu kişinin ablasının aldığı gitarla bu işlere bulaşması beni şaşırtmadı. 11 yaşında iken kendi bestelerini yapmış olan Can, 13 yaşına geldiğinde kendisine bass gitar almış. 2004 yılında ise Ege Üniversitesi BiyoKimya bölümünde okumaya başlamış.

Baterist Aşkın Çolak: 17 Ağustos 85′te Kocaeli Gölcükte meydana gelen bu kişilik ilk ve orta öğrenimini burda tamamlamış. Müzik adamı olmak Aşkın’ın içinde varmış. Çocukluğundan beri müzik ile uğraşıyormuş. 1999 yılında Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Müzik Bölüm’nde okuyabilmek için Denizli’ye gitmiş ve okulu kazanmış. 4 yılını gıy gıy keman sesleri arasında geçirmiş. Eğitimi şuan için İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalında devam eden Aşkın bi çok müzik atölyesinde vurmalı çalgı ve keman eğitimi veriyor.

Yazıma, grubun şimdiye kadar çıkarmış oldukları albümlerle son veriyorum.

Diğer Masallar 2011
1 Buzdan Şato
2 Şey Belki
3 Değmesin Ellerimiz
4 Sana Ne
5 Pembe Mezarlık
6 Bir Melek Vardı
7 Benim Tatlı Kanserim
8 Karadul
9 Çürüsün Gelinliğim
10 Makyaj
11 Yalnızlık Senfonisi
12 Değmesin Ellerimiz (Akustik)

Perili Sirk 2009
1 Açılış
2 Ego Dağları
3 Olmaz
4 Bu Matem Dolu Cennet
5 Bak Bir Varmış Bir Yokmuş (ft. Levent Yüksel)
6 Ellerinde Ellerim

Kaynak: http://depresan.net/yeni-model-grup.html
 

Nabz

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
12
Reaction score
0
İyiler bence kendilerine müzisyen diyen insanlara göre.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst