Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğiniz gibi wordpress'te sidebar'da etiketler görünüyor.İlgisi var mı bilmiyorum ama simple tags eklentisi kurdum.Sonrasında oldu sanırım.Yeni yazdığım etiketler etiket bulutunda gözükmüyor.Eklentiyi sildim yine olmuyor sorun nedir?
Sidebar kısmında görünen etiketler en çok girilen etiketlerdir. O belirli bir sayıya çıktıktan sonra sabit kalıyor. Oraya yeni etiket gelebilmesi için diğer etiketleri geçmesi gerekli gelecek etiket.
Random posts eklentisi kullanabilirsin. Farklı farklı yazıları gösterebilirsin.
Yani bunun eklenti ile bir ilgisi yok mu?Ama eklediğim her etiket içinde en az 1 tane yazı var.Etiket bulutunda içinde 1 yazı olan bazı etiketler de var.Neden böyle?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.