AforizmalarAforizmalar' Alıntı:hiç bir zaman sedo tadı veremeyecek olduğunu düşündüğüm , forumda önceden bahsi geçen parking programı.
kendimi ekşi sözlükte sanmama neden olan forum yazarı
AforizmalarAforizmalar' Alıntı:hiç bir zaman sedo tadı veremeyecek olduğunu düşündüğüm , forumda önceden bahsi geçen parking programı.
Bu forumda insanlar mesaj sayılarına göre mi değerlendiriliyor ?silenceofdarkness' Alıntı:o kadar biliyorsanız siz yazın sponsorlarınızıda laf edebiyatına burda kimsenin ihtiyacı yok sayın maxi cash nakit olay
arti mesaj sayınız kadar konuşun
saygılar
zokkie' Alıntı:Aforizmalar
Maxi' Alıntı:Bu forumda insanlar mesaj sayılarına göre mi değerlendiriliyor ?
Ayrıca laf edebiyatı yapmıyorum. Benim lisanım bu. Sen anlamakta güçlük çekiyor olabilirsin. Bu durumdada eğitmene ihtiyacın var demektir.
Zokkiezokkie' Alıntı:Aforizmalar
LibRa
Giriş Tarihi: 2004-10-16
Toplam Mesaj: 46 (Günlük ortalama 0.20 mesaj)
Giriş Tarihi: 2005-06-03
Maxi
Toplam Mesaj: 8 (Günlük ortalama 4.78 mesaj)
Maxi' Alıntı:Simdi mesaj ortalamam senden yüksek diye, ben senden daha bilgili mi oldum ?
Chatturk' Alıntı:Domainsponsor ödeme yapan saygın bir firmadır ve Türkiye'ye de ödeme yapıyor. Bazı domainlerde Sedo'dan çok daha iyi para kazandırıyor.
For sale olayı Sedo'dakinin aynısıdır. Direk domaine değil, domain listing sayfasına link verebilirsiniz.
Domainsponsor da istatistiki sorunlar çok fazla olur, gecikmeler olur ancak ödeme günü paranızı eksizsiz alırsınız.
Simdi guzel arkadasim ;European' Alıntı:ben bu mantığı anlayamadım..
madem " direkt satış sayfasına link verme " şartı var, nasıl para kazacak bu insanlar web sitelerinden? hayır madem bu kural var, kaldır o zaman kardeşim " tıklama başına para verme olayını" . bu nasıl mantıktır? haksızmıyım?
o zaman sadece ciddi anlamda sitesini satmak isteyenleri alsınlar programa. diğer türlü mantığını kavrayamadım bu olayın.
Aforizmalar' Alıntı:hiç bir zaman sedo tadı veremeyecek olduğunu düşündüğüm , forumda önceden bahsi geçen parking programı.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, bizim Türkiye'de "For Sale sevkiKizLar.Com" yazısını gören internet kullanıcıları (Birde Bu "For Sale sevkiKizLar.Com" cafcaflı / renkli yazıldıysa ) kesinlikle bu linke tıklarlar.graf von beelzebub' Alıntı:zaten bir kişi x sitesinde "xx.com - domain for sale" seklinde gordugu tıklayıp (gercek anlamda bu linke tıklıyosa amacı ya fiyatına bakmak yada satın almaktır genlde) linke tıklayıp acılan parking sayfasındaki sponsor linklere neden tıklasın ki?
genelde sekildeki linkleri aktif sitesinde "CIBILDAK KIZLAR xx.com for sale" seklinde kullandıkları icin ve zaten gercekten for sale linkine tıklıyıpta reklamalra tıklayanın olmayacagı (veya cok az olacagı) icin firmalar butur bir yola gitti / gidecek bence.