İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni paypal Dolandırıcısı SIDDIK K.

aooksar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal almak ıcın 250 ytl havale gonderdım. ama paypalı alamadım. kısı verdıgı hesap numarasında Sıddık K. olarak gecmektedır. Benden gıttı sizden gıtmesın. haftasonu haftasonu ıyıce strese gırdık

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun, anlamadığım konu nasıl tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla bukadar rahat alışveriş yapıyorsunuz aklım almıyor :S

ver savcılığa dolandırıcılıktan, biraz başı ağrısın,

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
alışveriş yaparken forumda tanınmış simalar ile alışveriş yapmaya ozen gosterin, bankayı arayarak yanlış havale yapıldığını eğer henuz paraya mudahale edilmemiş ise işlemin iptalini istemek suanda en mantıklı yol

aooksar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alışveriş yaparken forumda tanınmış simalar ile alışveriş yapmaya ozen gosterin, bankayı arayarak yanlış havale yapıldığını eğer henuz paraya mudahale edilmemiş ise işlemin iptalini istemek suanda en mantıklı yol

msn oflıne olduktan 10 sn sorasında aradım. ancak paranın gerı cekılmesı bankacılık kanuna gore yasakmıs. savcılıga basvurunuz dıyorlar. bu gıbı durumlarda banka herturlu yardımı yapıyormus.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.