İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni PTC sitesi platinaclix

ilades

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni PTC sitesi platinaclix Ödeme Kanıtlarımla

$0.50 Signup bonus
2$ Minimum Payout
Points sistemi tıkbaşına ve forum mesajlarından puan kazanıyorsunuz
Yazı tura oyunu
30 sn aralıkla ref kiralama imkanı (0,20 dolar bir referans)
Günlük reklamlar 5*0,01+5*0,005=0,075 dolar
Grid kazancı bence iyi 19 eylülden 30 ekime kadar 2.850 doları gridden kazanmışm
Yüksek avg istatistikleri
Reklamları izlemenize geerek yokbaşka sekmede bile takılabilirsiniz yani günde birkaç dakikayla bu siteden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Size önerim sign up bonusunuzla ref kiralayın ertesi gün iki gün tık parası ve referansınızdan gelenlerle tekrar bir referans kiralayabilirsiniz.
Ödeme isteğimden 24 saat içinde para hesabıma yatırıldı.
ödeme kanıtını ek olarak paylaşıyorum

Premiumla alakalı temel özellikler:
Referanslardan gelen gelir aldığınız premium çeşidine göre 2 3 4 4,8 katına varabilir.
Günlük gelen reklam sayısnda artış bana mesela 1x0,02+8x0,01+3x0,005 = 11,5 centlik reklam geliyor.
Grid şansınız ikiye katlanıyor (Günlük 25 olan tıklama hakkı 50 ye çıkıyor).
Standart üyeler 7 günde bir ödeme isteyebilirler premiuma göre 5 3 2 0 diye değişir.
Referans limitleriiz artar.
Premium alan üyelerinizden komisyon alırsınız.

Ben 9 dolarlık premiumu 2. ödememi aldığım gün aldım ve sonrasında 5 dolar çektim bugün sonunda 7 8 dolar arası ççekmeyi planlıyorum yani premium parasını çıkarttı şimdiden ki toplamda 67 refim var. Üye olmanızı hala daha şiddetle önersemde yatırım yapmak için 4. ödeme kanıtımı koyduğum zamanı beklemenizi öneririm.
Ref linkimden siteye üye olursanız sevinirim üye olduğunuza pişman olacağınızı sanmıyorum. Bol kazançlar.

http://www.platinaclix.com/?ref=ilades

refsiz

http://www.platinaclix.com

Premium ücretleri ve özellikleri
AYMjgL.png

3.Ödemem(27.10.2014 gece yatmadan evvel istemiştim ödemeyi uyandıımda gelmişti)

66B62l.png

1.Ödemem(Ödeme istediğim gün içinde geldi)
voAMmz.png

2.Ödemem (20 ekimde ticket attım gün içinde geldi ama ödemeyi 15 ekimde istemiştim)

voA1MO.png

ilades

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ve ilk ödememi aldım arkadaşlar bu kadar geeç almamaın sebebi reflere yatırım yapmamdı dışarda hiç para yatımadan 16 ref aldım reflerin geri dönüşü çok iyi 15günde amorte etti çoğu kendini aşağıda avgleri paylaşıcam ayrıca grid kazançları çok iyi nerdeyse hergün 0.1 dolar kazanıyorum. Reklamlarda ufak bi değişim oldu 5*0.01+4*0.005 e dönüştü günde 7 cent hala birçok siteden iyi ödemem standart üye olmama rağmen 24 saat içinde yapıldı.Tek başına takılanlar ve yatırım yapmayanlar için gayet iyi bir site ayrıca site her gün hızlıca büyüyor. Refli ve refsiz linkimi üstte paylaştım.Refim olursanız sevinirim bol kazançlar :msp_biggrin:

rdJGVP.png

avg istatistiklerim

02GQ1R.png

ilades

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3. ödeme kanıtıyla konu güncellendi.Site hakkında sorusu olan kimse yok mu?

ilades

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu upgrade seçenekleri hakkında bilgilendirmeyle güncellendi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5