İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni reklam sitesi - banner borsa

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
değerlendirmek isteyen arkadaşlara ;

Banner Borsası’nda Reklam Yayıncısı olarak gelir elde etmeniz için ilk adım sitemize üye olmaktır. Sonraki aşamada ise, Banner Borsası aracılığıyla Reklam verenlerin yarattıkları e-kampanyaları ve size reklam verenlerden gelecek özel teklifleri incelemektir.

Markanın ve mesajın etkinliğine göre maksimum gelir elde edebileceğiniz ölçüde teklifleri değerlendirdikten sonra, size en uygun olan reklamlara onay verdiğiniz andan itibaren para kazanmaya başlarsınız.

Reklam verenlerin tekliflerinde oluşturdukları fiyatlandırma seçeneklerine göre, yani CPM (1000 gösterim başına), klik başına, gerçekleşen satıştan komisyon ya da kazandırılan üye başına gelir elde edersiniz.

Web sitenizin ziyaretçi profili, trafiği ve performansına göre sizlere Reklam verenlerden daha iyi ve etkili özel teklifler gelecektir. Daha çok kazandıran bir site oldukça daha çok tercih edilen ve daha yüksek fiyatlar teklif edilen bir site haline gelebilirsiniz.

Ayrıca, reklam alanlarınızı maksimum düzeyde değerlendirmek için, siz de reklam verenlere özel teklifler oluşturarak açık artırma başlatabilir; bu sayede reklam alanlarınızdan elde ettiğiniz kazancı daha da artırabilirsiniz.

http://www.bannerborsasi.com/default.asp
 

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Eylül 2006
Mesajlar
652
Reaction score
2
Konum
Houston
Ben üye olamadım şifreyi bir türlü kabul ettiremedim.
 

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2006
Mesajlar
2,789
Reaction score
0
bir anda bastırmayın siteye sistemi bozuluyor sonra ödeme yapamıyorlar :D
 
F

fatihhk

Misafir
Arkadaşlar uzun süredir zamansızlıktan dolayı forumu sadece okuyarak takip ediyorum. Bu siteyi görünce birkaç cümle yazayım istedim.

Bannerborsasi.com'dan henüz proje aşamasındayken haberdardım. Proje dünya'da olmasa da Türkiye'de büyük ihtimalle fikriyle ilk ve tek.

Proje hakkındaki yorumlar siz kullandıkça belirginleşecektir. Bu nedenle onları bi kenara bırakırsak hepimizin merak ettiği ve üzerinde en çok durduğu konuya gelelim; ödemeler...

Öncelikle şunu belirteyim; bu site WMC Group adlı reklam ajansının bir iştirakidir. WMC group'un ana faaliyet alanı reklamcılık sektörüdür. Haliyle gelişen internet reklam sektöründen pay kapmak istemişler ve böyle bir oluşum içine gitmişlerdir.
Ödemelerinizle ilgili hiçbir tereddütünüz olmasın. Kesinlikle kaptı kaçtı yapacak, üç beş kuruşla milleti üç kağıda getirecek bir şirket değildir.
İnşallah tüm Türk webmasterlar için hayırlı olur...
 

wasGer

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2005
Mesajlar
518
Reaction score
0
Konum
Avrupa İstanbul
güzel bir projeye benziyor, kendi sitelerin'de bir forum veya açık iletişim yeri açsalar.. en azından yeni haberleri takip etmek için.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst