İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Yeni Siteler için Site içi SEO

syonetmen

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
166
Reaction score
0
On Page Seo (site içi seo) bir web sitesinin en önemli noktasıdır. Seo‘nun ilk adımı olan site içi düzenlemeri düzenli olursa başarı oranı o kadar yüksek olur.Sitenizin site içi seo‘su ne kadar düzenli ise gerek seo ve gerekse adwords reklamlarına harcayacağınız maliyetleri de minimuma çekebilirsiniz.

Site İçi Seo TEKNİKLERİ
Meta tag yapısını ( title, description, keyword ) olabildiğince özgün ve kısa tutun, kelime tekrarı yapmayıp içerikle alakalı kelimeler yazabilirsniz.
Sitenizde ki hedef kelimenizi belirleyerek <h1>Sanal Yönetmen</h1> geçirin. ( 1′den fazla h1 tag önermiyoruz )

Sitenizdeki önemli başlıklarınızı <h2> veya <h3> olarak belirtiniz.
İçeriklerinizde hedef kelime oranlarına dikkat etmelisiniz, bu oranlarda her kelimede değişik olabilmektedir, kelimenin rekabet oranı düşük ise oranı % 4- 5 seviyeler içersinde tutabilirsiniz. Kelimenin rekabet oranı yüksek ise bunu % 2 – 3 oranında ayarlama yapabilirsiniz.

İçeriklerinizi resimlerle zenginleştirebilir, resim isimleri ve alt taglarina hedef kelimenizin türevlerini vermelisiniz. Örneğin: meta tag, meta tag çeşitleri, meta keywords tag vb.

İçeriklerinizi mümkün olduğunca video ile de desteklemelisiniz, bu videoları farklı video sitelerinde paylaşmalısınız.

Yukarıda belirttiğimiz maddeler site içi seo’nun ana temellerini oluşturmaktadır, liste genişletilebilir. Bu uygulamayı sitenizin genel kısmına yayarak birbirinden özgün sayfalar ve içerikler üretebilirsiniz. Bu şekilde SEO’daki ilk önemli adımı atmış olursunuz.

kaynak: www.sanalyonetmen.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst