İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Sitemde sandbox Banı Yemiş Olabilirmiyim(backlink)

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
web işinde yeni sayılırım.
backlink değişim sitesine üye oldum ve diğer sitemide ekletim
kısacası 80 linkde görüldü sitem.tam 1 saat 45 dakika filan.
site daha 2-3 günlük.sonra anladım sandbox muhabbeti olduğunu.tabi hemen kaldırdım.noldu şimdi banlandımmı?banlandığımı googlede sitemi arıyarak yapabilirmiyim(1 tane indexim var)
pagerank:0
içerik özgün sayılır,derleme yani

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Endise etmek icin cok erken; bir sitenin gercek potansiyelini gormek icin birkac ay grafikleri ne tarafa gidiyor bakmak lazim. Bunun yaninda bu tip dogal olmayan linklemelerden ozellikle uzak durmali. Backlinklerden ziyade siteye yuksek kalitede ozgun icerik girmeye devam etmelisin.

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Endise etmek icin cok erken; bir sitenin gercek potansiyelini gormek icin birkac ay grafikleri ne tarafa gidiyor bakmak lazim. Bunun yaninda bu tip dogal olmayan linklemelerden ozellikle uzak durmali. Backlinklerden ziyade siteye yuksek kalitede ozgun icerik girmeye devam etmelisin.

teşekkürler.
sadece bi forumda imzamda yazılı dursa sıkıntı çıkarmı? yada link olarak eklemesem yazı olarak eklesem merak eden googlede arayıp baksa

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
teşekkürler.
sadece bi forumda imzamda yazılı dursa sıkıntı çıkarmı? yada link olarak eklemesem yazı olarak eklesem merak eden googlede arayıp baksa

Bir forumda imzada kullanmak sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama backlink kazanmak icin cok fazla forumda bunu tekrarlamak dikkat cekebilir. Herseyde oldugu gibi bunu da tadinda birakmak lazim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.