İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni sponsor

S

Skeleton

Misafir
yukarıdaki banner tasarımı güzel olmuş, direk ilgi çekiyor. yalnız sitenin içeriği bana boş gibi geldi. yeni yapılanmakta olan bir şirket galiba.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok komik bir kuralları var. sayfanın çözünürlüğünün 800*600 uyumlu olmasını istiyorlar. geride kaldı o devir:p

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hesabınızdaki miktar 15 Avro yu bulduktan sonra otomatikmen ayın ortasında ve sonunda Moneybrokers kontonuza gönderiliyor.

neden ki? bir de yazım hataları var birkaç tane. bana şahsen şu anki koşullarda sıcak gelmedi

hoopidik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni Sponsor

1 ay deneme yapariz baktık olmadi kaldırırız oldumu devam ederiz banada biraz güvensiz geldiler kimsenin reklamlarını yaptıkları yok kendi reklamlarını yapıyorlar ilerliyen günlerde neler olur takip edip bakacagiz...

S

sevdik

Misafir
slm

Arkadaslar sponsorlardan anliyacaginiz kadariyla adam gurbetci Alman buyuk ihtimail ile

Evro meselesine gelince Turkiyede Euro olarak diyoruz ama yurt disinda bu kelime yani Avrupada Evro yada Evra dir. Adam bence yanlis yazmamis sadece evrensel kullanmis Benim ülkemde de Evra diyoruz.

Bu siteye simdi herkes atlicak kesin uye olmaya bence birkaç kisi uye olmus bekliyelim 1Ay gecsin ortaya cikar hersey Tahminim bu site 2ay reklam parasini oder sonra tirtlar cunku alt yapi yok iletisim adresi bile ali mehmet ki firma boyle olmaz

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adamların sitesinde adres, telefon,fax ve diğer bilgiler mevcut bu birazcık güven veriyor ama ne kadar güvenilir olduğu da tartışılır ;)

bir de şöyle bi yazı dikkatimi çekti:

30.07.2005 tarihinde başlayacak olan reklam dağıtım faliyetleri MC Eng. Hasan Güray Özüyer tarafından koordine edilmekte. Daniel Laubli, Daniel Schweiger, Mehmet Özdemir, Adem Özdemir, Ertan Yamac Reklamajans projesinin yönetiminde yer almaktadırlar.

reklamları temmuzun 30unda mı dağıtacaklar anlamadım :)) kim bekler 4 ay bunun için yaw

M

murme

Misafir
arkadaşlar suan Avro denmektedir türkiyede EURO ya TDK nin kararı hangi haberi izlerseniz izleyin bunu görüceksiniz

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Creation Date: 19-sep-2004
dns verileri.
cok genc "sirket".
takip edecez bakacaz nolcak 1-2 yil icinde ilerleme var mi diye .. :p

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Moneybookers hesabı şart koşulmuş yanlız banka havalesi 2-3 gün demiş. Ama bankaya öderiz dememiş illaki Moneybookers olucak yani ozaman yaş iş şimdilik...

Firma sahibi veya yerkilisi burayı biliyor demekki açıkmala yapması daha doğru olur.

E

esra11

Misafir
• Sayısız cazip sponsorlar.
• Gününde ödeme.
• Kaliteli ve üctretsiz yardım.
• Ücretsiz katılım.

E

esra11

Misafir
• Aynı anda 100.000 sitede yayın.
• Profesyonel reklam ajanslarnın yardımı .
• Reklam yönetim merkezi.
• Ücretsiz katılım.

Soru ve cevapalar

Soru ve sorunlarınıza cevap verebilmek için ve birbirinizle yardımlaşabilmeniz için bir forum kurduk. lütfen soru ve sorunlarınızı bu forum üzerinden yürütün.

Bu siteyi keko'nun kralı kurmuş besbelli..
Aman diyom..

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiye go's future ???

emin olmamakla beraber bu kullanımın pekde hos olmadıgını dusunuyorum...

turkiye goes future olmayacak mı o???

s takısı kısaltma olarak go ya eklenebiliyor muydu yaw???

iyi ingilizce bilen arkadaslar siz ne düsünüyonuz?

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imla hataları olabilir çok önemli değil Moneybookers da 300$ olunca bankaya isteyebiliyorsunuz diyr hatırlıyorum (Yanlışda olabilir tabi) ... bundan bahsedilmemesi kötü, googleda bile imla hatası var ama paramızı ödüyor :) kıyaslama biraz uçuk oldu ama olsun...

tek aklıma takılan havale olmaması olsa deneyebilirdim...

G

guajira

Misafir
drstranger' Alıntı:
türkiye go's future ???

emin olmamakla beraber bu kullanımın pekde hos olmadıgını dusunuyorum...

turkiye goes future olmayacak mı o???

s takısı kısaltma olarak go ya eklenebiliyor muydu yaw???

iyi ingilizce bilen arkadaslar siz ne düsünüyonuz?

turkiye goes future

bu doğru:)

G

guajira

Misafir
Bu arada ben de ADMİNİN daha ortada hiç bir şey yokken referral linkini vermesine taktım.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla dostum randevum com isin icine etti galiba bunu deniyecegim valla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.