İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni sponsor

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar internette dolaşırken seek99.com adlı bi site gördüm günlük ödeme yapıyormuş arkadaşlar bi bilginiz var mı bu site hakkında birde adbrite da lütfen sponsorlarımıza tıklayın tarzı bişey yazarsak birşey olur mu ?
beyler üye olacaksanız http://www.seek99.com/signup.htm?refer_id=24545
burdan üye olursanız çok sevinirim teşekkürler

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
seek99 cok yeni bir sistem degil, sacma sapan bir firma da degil, bu siralar devamli kendilerini tanitip yeni reklam veren kisiler bulmaya calisiyorlar.

Turkiye'ye yonelik reklam sayilari cok az.

AdBrite da her yol var, bisey olmaz :D

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) ya zaten adbrite i kullanıyorum adbrite süper ama 90 gün sonra ödüyor ondan host parasını da çıkarmam için birde öyle bi sponsor almam lazım günlük ikihaftada veya aylık ödeyen neyi önerirsiniz seek iyi mi sizce arkadaşlar=

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yahu site cok profesyonel birşeye benzemiyor nasil oduyormuş bunlar günlük olucak iş degil :)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar, bır noktanın altını cızmek ıstıyorum; seek99'un gunluk odeme falan yaptıgı yok, sadece $50 doları gecınce paranızı ıstedıgınız zaman alabılıyorsunuz ama gunluk oduyoruz dıye bırsey yok sıtede.. lutfen FAQ kısmına daha dıkkatlı bakalım...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
buradan para almak isteyen arkadaşlar siteye clickxchange.com üzerinden üye olsunlar. benden tavsiye.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar işte 50$ yapınca direk yolluyorlar da ben denemedim denemek isteyen varsa benim referral den üye olursa sevinirim bilgisi olan varsa da bizi aydınlatırsa sevinirim

P

Parae

Misafir
clickxchange.com bunu neye dayanarak tavsiye ettn . merak ettim .. yani bi bildigin olmasa söylemezsin ..

ödeme alamayanda var forumda . benimde hesabım minimum ödemeye yakın fakat kullanmıyorum , min. ödemeyi doldurmak için belki eklerim reklamları ve seek yeni degil ..

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben denedim, dediğim gibi site clickxchange üzerinden de tik başına reklam veriyor ve clickxchange'in ödediğine ben kefilim, ama direkt üye olanlar hakkında bişey söyleyemem.

P

Parae

Misafir
tamam ..

seek hakkında bilgi vereyim ;

Updated gibi text reklamlar koyabilirsiniz ,
minimum ödeme 50 dolar ,
paypal , çek , banka havalesi yaptıklarını söylemişler ,

ama söyliyim ,
ben direk seek'ten ödemesini alamayanlar biliyorum ve direk seekten alanda duymadım ..

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm anladım ama günlük ödemeye yakın oluyor çünkü ben adbrite da 35 $ falan yapıyorum 2 günde alabilir miyim acaba ? bana aylık veya iki haftalık böle adbrite gibi yapmayan 90 gün sonra ödemeyen bi sponsor önerebilir misiniz arkadaşlar

M

malatyasporlu

Misafir
seek99dan ben daha önce bi 50 dolar kazandım göndermediler... daha sonra elime geçmedi heralde deyip bu sefer bi 50 daha yapıp paypala istedim 45 dolar gönderdiler... ama onuda kredi kartım olmadığından alamadım :D

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seek99'a ben kefilim, 50$ ı geçtiğinizde parayı istiyorsunuz ve istediğiniz günün akşamı saat 11 sularında paypal'a paranızı gönderiyor. eğer yolunu bulursanız "çok ama çok" para kaldırabilirsiniz. benden söylemesi.

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm dünyadan hitleri sayıyorlar, tabi ki usa, uk, australia, canada ve english speaking ülkelerden gelen clicklere daha fazla ödüyorlar

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu google amerikadan gelen hitlere kaç para veriyor ? bilen var mı ?

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar biraz uzak durun bu siteden.Bu günlerde sağlıklı deil pek durumu.Admininin tusunami felaketi sırasında taylandda saks yaparken öldüü söylenior :)

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oha yok artık :) google nin mi yuh mauhah tamam da google nin tek sahibinin olduğunu zannetmiyorum cybher :)

O

OLTA

Misafir
bende şiddetle kullanacaksanız clickxchange üzerinden kullanın diyorum, forumlarda clickxchange hakkında arama yaparsanız daha fazla bilgi sahibi olursunuz,

+clickxchange'de ödeme limiti yok sadece 50$ altına 2$ ücret kesiyorlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.