İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Tarz Reklamlar

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
meil adresime gelen reklamlardan nefret zaten ediyorum bir cogunuz gibi simdi yenia cılan sitelerden kurtuldum garanti arkadas ve ringofon un reklamları basladı listemdeki kişilerden gelen mailler su sekilde

500 SMS kazanamak için alltaki linke tıkla garanti arkadasın

CEP TELEFONUN KUMANDAN OLSUN
Artik cep telefonunu TV Kumandasi olarak kullanabilirsin hemde BEDAVA. Asagidaki adrese tikla hemen bedava yukle:

Bu sinir bozucu reklamlar herkeze geliyormu? Sıkıldım yaff ben :( onları okumak için gecirdiğim zamana yazık

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Anladım..
Sen de okumadan sil direk.. :D Ne diyim yahu

Hahahaha siliyorum ama ilginç olanlardan biri benim listemdekilerin bana yollanması 2 cisde garanti arkadas ve ringofon aynı tarz reklam yapmaları listemdeki özellikle bugun yollayan kisi ringofon onun üzerinden nasıl yolladı anlamadım, hadi garanti arkadası birskilde üyedir vs. derimde bunu nasıl yapıyolar:S

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Msn adres ve şifresi isteyen siteler var seni kim engellemiş görmek için kullanıcı bilgilerini gir şeklinde,bu tarz siteler listeleri kaydedip kullanıyorlar bence.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bilinçsiz Kişilerin Msn listesi çalınıp Toplu Email gönderiliyor... Rahatsızlık verici !

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla banada gelmiş hemde bir tane değil bir kaç arkadaşımdan tüm msn listesindeki kişilere yollamışlar.Yapan kişiler aramızdadır büyük ihtimal çok güzel düşünceler besliyorum onlara ve ... karşı haberleri olsun ;)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Acıkca söylüyorum gördükce rahatsız oluyorum. email adresleri kullanılan kisilerede acıyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.