İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni tasarım hakkında feedback

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni satıl aldığım MSNeklentisi.com sitesine tasarım yapmaktayım, fakat karar veremiyorum. Daha çok mavi renkli MSN temasının olmasını istedim, fakat çok soğuk olduğundan endişe ediyorum.

Yapmakta olduğum dizayn:

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
logo ve site ismi çok büyük geldi onun dışında güzel olmuş :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Adına yarışır bir tasarım olmamış. Msn eklentisi dediğin zaman insanlar cıvıl cıvıl neşeli bişiler arıyolar keza msn ile bağlantılı diğer şeylerde öyle renkli gımıl gımıl jan janlı yani :)

ana menü çok sönük başındaki nokta vurgusu yerine ufak png resimler koyabilirsin sanırım şu msn ifadelerinden oluşan minik resimler varya onlardan.

Ondan sonra mavi ve beyazın renklerine turuncu rengi kendi görüşümce çok güzel uyum sağlıyor sitenin bazı yerlerinde turuncu renge ağırlık verebilirsen daha hoş olucaktır.

ve son olarak banner kısmı sadece sitenin adını çağrıştırıyor slogan felan yok, güzel bir sloganla daha güzel olucaktır. Büyük punto ile msn Sitesi yazabilir altındada daha küçük bir puntoyla sitede yer alan içeriği yazabilirsin sanırım.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
sağ tarafta msn indirin ikonu hoş durmuş onun tam altına birde msn eklenti kategorilerini oluşturup şöyle bi topluluk halinde msn ifade resmi koyarsan gayet hoş duracaktır.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bence harikaaaaa.

Sarget ' in avatarını çaldım, müsade olursa bunuda çalmak için sıraya gireceğim :) Renk paletleri oluyor bazı sitelerde, hatta her girişte değişiyor filan, öyle bir hoşlukta uygulanabilir :)

SeaL05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Css kullanarak beceriksizacemi nin dediklerini yapabilirsin Renk Paletleri Olayını

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Menü başlıklarına koyu maviden açık maviye doğru geçişli bi arkaplan atarsan mükemmel olur. Parked sitesi gibi duruyor çünkü bu şekilde :)

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ara butonu inputun yanında ARA diye olsa daha iyi olur :)

güzel olmuş bitirde canlı görelim :p

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
site cidden harika, emeğine sağlık. Css ' yi bu şekilde güzel kullanmana çok sevindim.

Öneri ;

Dost siteler ile, google reklamının yerini değiştirip, tıklamayı artırabilirsin.Hatta dost siteleri, sağa bile kaydırabilirsin, denge oluşur menülerde.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.