İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Tasarım

L

LNWServers

Misafir
lütfen yeni tasarım hakkında fikirlerinizi söylermisiniz :

tasarim.JPG

Not : Duyurbeni.com'a cok teşekkürler ;)

T

TR1Servers

Misafir
PM'lerine bir bakarmısın rica etsem ..! tasarım güzel bu arada...

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tasarımı beğendim ama sitenin bilinirliğini arttırmak için lnw servers logosu hakkında nın soluna yerleştirilebilir. Sonuçta logonun sol üst köşede durması bir alışkanlık ve çoğu insan site adını öğrenmek için oraya bakıyor.

L

LNWServers

Misafir
Yorumun için tşkler, evt haklısın zaten değiştiricem onu saol :)

D

duyurbeni.com

Misafir
arkadaşlar lnwservers.com la iletişim kurabileniz var mı gökhanla ...Sitesinin tasarımı yaptık parayı ne yazık ki alamadık ortalıkta yok teli de açmıyor...2 haftayı geçti...Kötü yorum yapmak istemiyordum ama artık yeter 2 hafta oldu kendisiyle iletişim kurabilien olursa bana lütfen haber versin...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşalr logo bence direk nice firmasını anımsatıyor bendne sölemsi bence kendinize bagımsız logo yapın derim.

renkler uyumlu..

X

XoneX

Misafir
duyurbeni.com' Alıntı:
lnwservers.com la iletişim kurabileniz var mı gökhanla ...Sitesinin tasarımı yaptık parayı ne yazık ki alamadık ortalıkta yok teli de açmıyor...2 haftayı geçti...Kötü yorum yapmak istemiyordum ama artık yeter 2 hafta oldu kendisiyle iletişim kurabilien olursa bana lütfen haber versin...

gökhan şu anda msnde online

D

duyurbeni.com

Misafir
10 kez yatırcam dedi hala yatırmadı parayı üzerine yatmaya calışıyor.Ama almasını bilirim ben...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.