İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni transferlerimiz hayırlı olsun :) kezman

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ümit hakkında senin gibi düsünmüyorum cok güzel asistleri var ve cok iyi top calıyor ancak sol ayagını kullansa biraz da cok daha iyi olucaktır..

not: sol bek icin hertha berlin in sol beki Türk Malik Fathi nin ismi geciyor

Almanya milli takımı TD'ü Löw'ün yeni gözdesi.

Fenerbahçe'yi geçtim, bu adam Almanya milli takımında oynayana kadar Türk yetkililerden hiçbirisinin haberi olmadı mı ?

Milli takımda solbek yokken adamlar Türk futbolcuyu alıp Alman milli takımına koydular.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gazatede okuduguma göre malik fathi davet beklemis milli takımdan ancak gelmeyince almanyanın teklifini kabul etmek durumunda kalmıs

gazate: hürriyet veya sabahtı tam hatırlayamıyorum bugün kü gazate..

Cafo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gs : Ergün - Orhan

Bjk : İ. Üzülmez - ? varmı bjk de baska bilmiyorum

Ts : ??

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gs : Ergün - Orhan

Bjk : İ. Üzülmez - ? varmı bjk de baska bilmiyorum

Ts : ??

Ergün, zaten milli takım aday kadrosunda yer aldı. Bütük ihtimal Fatih Terim onu kullanacak.
İbrahim Üzülmez, sol bekde iyi değil, sol açık ve defansif orta saha olarak daha iyi oynuyor, ayriyetten uzun süredir formsuz.
Orhan Ak, DL (sol bek) değil, DC (defansın ortası) olarak daha iyi. Ayrıca Orhan Ak milli takım aday kadrosuna seçildi zaten.

Sonuç olarak, bana 3 oyuncu saydın, 2 tanesi zaten aday kadroda. Diğeri formda değil, eski günlerindeki gibi hiç değil.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5