İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni yıl dilekleri, istekleri, kutlamaları!

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2008 yılını artık acısıyla, tatlısıyla ve bütün sorunlarıyla geride bırakmak üzereyiz. Tabiki 2009'a sorunlarımızı taşıyarak. Acı ve tatlıyı ise geride bıraktık.

Umarız ki yeni yılda ülkemiz, milletimiz bir, birlikte ve büyüyerek devam eder. Laik, hür devlet imajımızı korur ve devamlılığını sağlarız. Bunu temenni etmemin siyasi bir yaklaşım olarak algılamayın.

Ayrıca engelli kardeşlerimizi unutmadan, onlara gereken önemi vermeliyiz. Bu tarz çok sorunumuz var. Biliyorum. Ama insani sorunlarımızı nasıl bu kadar büyüttük ve çoğalttık bilemiyorum.

2009'un güzel bir şekilde başlamasını ve güzel sona ermesini temmenni ediyorum. Tüm değerli kardeşlerimin yeni yılını kutluyorum.

Lütfen sizlerde birer cümlede olsa yazın!

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
2009 herkeze sağlık sıhat ve huzur versin website sahiplerinede google tarafından gol PR :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
İstediğiniz gibi bir 2009 olması dileğiyle :(

2009 yazınca nedense üzüldüm :S

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Malesef filistin'li kardeşlerimize yapılan zulumlerle giriyoruz yeni yıl'a üzüntü içinde..Yeni yılın sağlık sıhhat huzur ve barış getirmesini rabbim'den niyaz ederim herkeze iyi yıllar..bol kazançlar..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ama insani sorunlarımızı nasıl bu kadar büyüttük ve çoğalttık bilemiyorum.

O zaman benim dileklerimden bir tanesi de 2009'da bu sorunu keşfedebilmemiz olsun...

Sevdiklerinizle mutulu, huzurlu seneler geçirmenizi dilerim...

edit:Avustralya şuanda 2009'a girdi...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Belki klasik olacak ama; aklıma daha orjinal bir dilek gelmiyor. Bir önceki yıldan daha mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmemiz dileğiyle...

Dilerim ki; mutlu ol sevgilim...
Ben olmasam bile, hayat gülsün sana!

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Herkese hayırlı uğurlu geçen seneyi aratmayan bir sene dilerim... Allah cc halis niyetiniz ne ise onu size nasip etsin...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Herkes için sağlık, sıhhat, mutluluk, başarı isterken kendim için msn iletimde yazan şeyi istiyorum :)

2008 bir çok şey götürdün ama 1 şey götürdünki herşeye bedeldi, 2009 senden herşeyi değil 2008 de giden 1 şeyi istiyorum.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2009 yılında, tüm dileklerimiz gönlümüzce gerçekleşir umarım. her açıdan hayırlı ve güzel bi yıl olacağına inanıyorum. geçen yıl "gidip şunu göreyim, şuraya gitmek istiyodum ama gidemedim" falan tarzı söyleyip söyleyip bi türlü fırsat çıakrtıp yapamadığınız şeyler varsa, bu yıl kesinlikle yapmanızı öneririm. hayat çok hızlı akıyor çünkü.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.