İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeniçeri’yi Geri Getiriyoruz!

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
1,398
Reaction score
27
Konum
İstanbul
İyinet’in efsane moderatörlerinden biri olan İzmir merkezli Yeniçeri, geçtiğimiz yıllarda farklı bir foruma transfer olmuş ve tamamen orada faaliyet gösteren bir kişiye (kişiliğe) bürünmüştür.

Biz İyinet’i Sevenler ve Yaşatanlar Grubu olarak değerli Yeniçeri’nin yeniden İyinet bünyesine geçmesiyle ilgili bir takım çalışmalar başlattık. Kendisiyle henüz birebir iletişime geçmedik, bunun için sizlerle birlikte bir beyin fırtınası yapalım ve ona reddedemeyeceği bir teklif sunalım istiyoruz.

Bildiğiniz gibi insanlar, doğuştan gelen yapısı nedeniyle reddedemeyecekleri teklifler karşısında “Hayır” deme zuhuretini kendinde bulamazlar. Bizde Yeniçeri moderatörümüze öyle bir teklif yapalım ki, dört nala koşup geri gelsin ve tıpkı eski günlerdeki gibi bir olalım, iri olalım, dirlik ve beraberlik içerisinde olalım.

Bir çoğunuz bu kadar laik bir yöneticiyi İyinet bitki örtüsü kaldırır mı diye soracaktır. Buna kesinlikle cevabım evettir. Mevcut moderatörümüzün (kuzgun) kökten dinci olması sebebiyle karşılığına 1 adet laik koyduğumuzda, forumda isteyen sağdan isteyen soldan gidebilecektir. İyinet kurulduğu ilk günden beri her türlü insan yapısını barındıran bir platformdur. Bizlerde moderatörümüz kökten dinci diye kendimizi ona güzel sunmak (göstermek) için her postumuzda dini ibareler kullanmak zorunda kalmayacağız.

Her neyse, ana konumuza geri dönelim ve tartışmaya başlayalım. Yeniçeri’ye reddedemeyeceği nasıl bir teklif sunabiliriz?

İyinet’i Sevenler ve Yaşatanlar Grubu adına herkesi sevgiyle selamlıyorum.
 
  • Like
Reactions: Eif

whoeveryouare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
407
Reaction score
2
Bence forumun dirilmesi için mod arkadaşlara paylaşımlarına alınan reaksiyonlar karşısında bir ödeme veya forum reklam gelirlerinden her ay %1 gibi bir rakam ödenmeli. Gelişmek için geliri de paylaşmak gerekli.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst