Yenilenen Mercedes-Benz B-Serisi “Paris Motor Show”da Tanıtıldı

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
Yenilenen Mercedes-Benz B-Serisi “Paris Motor Show”da Tanıtıldı

Mercedes-Benz, “Paris Motor Show” öncesinde düzenlediği özel bir organizasyonla yepyeni modellerini dünya basınına tanıttı. Tarihi bir havuz olan “Piscine Molitor”da gerçekleştirilen özel etkinlikte fuarda sergilenen tüm yeni modeller dünya basını karşısında görücüye çıkarıldı.
Fuarın ilk gününde ise büyüleyici Mercedes-Benz standında gerçekleştirilen basın toplantısında;

? Karizmatik tasarımı ile tamamen yenilenen B-Serisi,
? Mercedes-AMG tarafından geliştirilen, 4,0 litre-V8-biturbo motoru ve Mercedes-Benz Intelligent Drive teknolojisi sayesinde yolda ve yarış pistinde en üst düzeyde sürüş keyfi sunacak yepyeni Mercedes-AMG GT,
? C 63 AMG,
? Markanın amiral gemisi S-Serisi’nin en güçlü modeli olan S 65 AMG Coupé
? Mercedes-Benz’in ilk dışarıdan şarj edilebilen hibrit modeli S500 PLUG-IN HYBRID,
? Yepyeni smart fortwo ve forfour modelleri

2014_10_02_mercedes-benz-paris-otomobil-fuarc4b1nda-31.jpg


Daimler AG Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Dieter Zetsche tarafından tanıtıldı.

Yenilenen B-Serisi Compact Sports Tourer segmentine yeni bir boyut getiriyor
İlk kez “Paris Motor Show”da sergilenen yeni nesil Mercedes-Benz B-Serisi, her zamankinden daha fazla konfor, geniş iç hacim ve daha dinamik bir görünüm sunuyor. Eşsiz sürüş keyfi, bu sınıfta daha önce görülmemiş en yüksek güvenlik standartları, örnek teşkil eden düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları ile Mercedes-Benz B-Serisi kompakt sınıfta yeni çağın müjdecisi konumunda.

Aracın yenilenen dış tasarımındaki karakteristik hatları, tipik bir sports tourer olup, dinamik performans sunduğunu belli ediyor. Ön ve arka genişliğini vurgulayan spor tasarım, dikkat çeken ızgaralar ile yeni B-Serisi, Mercedes-Benz’in kompakt segmentte premium özelliklerini bir kez daha gözler önüne sermeye hazır.
Mercedes-Benz’in ilk PLUG-IN HYBRID modeli yollara çıkıyor

2014_10_02_mercedes-benz-paris-otomobil-fuarc4b1nda-21.jpg


Mercedes-Benz, “Paris Motor Show“daki basın toplantısında tanıttığı S 500 PLUG-IN HYBRID modeli ile amiral gemisi modeli S-Serisi’nde benzersiz hibrit sürüş deneyimi sunmaya hazır. Uzun dingil mesafesi ve eşsiz dinamizmi ile dikkat çeken emisyonsuz araç, dünyanın ilk sertifikalı 3 lt. motorlu lüks sedanı olarak devrim yaratacak.
Mercedes-Benz’in ilk dışarıdan şarj edilebilen hibrit modeli olan S 500 PLUG-IN HYBRID, akıllı işletme stratejisi sayesinde mükemmel bir sürüş zevki sunarak dinamizmi yüksek verimlilik ile birleştiriyor. 33 km’ye kadar tamamen emisyonsuz sürüş imkânı sunan araç, 8 silindirli motor performansına ve kompakt bir modelin yakıt tüketimine sahip ilk lüks sedan olma özelliği taşıyor. Aracın yepyeni yüksek gerilimli lityum iyon bataryası, arka tamponun sağ tarafına yerleştirilen şarj soketi aracılığı ile dışarıdan şarj edilebiliyor. S 500 PLUG-IN HYBRID yüksek verimliliği birinci sınıf performansa dönüştürme açısından Formula 1 yarış araçlarına benzerliği ile dikkat çekiyor.

smart fortwo ve forfour, renkli ve yaratıcı tasarımlarla göz kamaştırıyor

2014_10_02_mercedes-benz-paris-otomobil-fuarc4b1nda-41.jpg


Temmuz ayındaki dünya lansmanı sonrasında ilk kez „Paris Motor Show“da sergilenen yeni smart fortwo ve smart forfour, farları, ön konsoldaki havalandırma sistemleri ve kendilerine özgü tasarımları ile göz dolduruyor. Otomobilde hayat tarzını yansıtarak bir simge haline gelen ve başlı başına bir sınıf oluşturan smart’ın yeni fortwo ve forfour modelleri, genç ve modern tasarımları ile hareketlilik, çevreye uyumu ile sorumluluk kavramlarını birleştiriyor. İki araç da arka bölümlerine yerleştirilen motorları ile şehiriçi trafikte oldukça çevik çözümler sunuyor. Renkli, enerjik, sportif ve özgün dış tasarım; eğlenceli, kullanışlı, kaliteli ve etkileyici görünüm sunan iç tasarım smart severleri ve yaşam tarzı ve işlevselliği bir arada arayan bireyleri şimdiden etkilemeyi başardı.

2014_10_02_mercedes-benz-paris-otomobil-fuarc4b1nda-11.jpg


Spor otomobillere yepyeni bir soluk: Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG’nin Affalterbach’taki tesislerinde titiz çalışmalar sonucu geliştirilen yepyeni Mercedes-AMG GT, 4.0 litre-V8-biturbo motoru ve Mercedes-Benz Intelligent Drive teknolojisi sayesinde yolda ve yarış pistinde en üst düzeyde sürüş keyfi sunmaya hazır. Olağanüstü bir tasarıma sahip bu yepyeni spor otomobil, güçlü ve dinamik görüntüsü ve sunduğu üstün sürüş performansıyla otomobil severleri kendisine hayran bırakacak.
1950’li yılların efsanevi “martı kanat” Mercedes-Benz 300 SL modelinin yeniden yorumlanması ile ortaya çıkan Mercedes-Benz SLS AMG modelinin yerini alan Mercedes-AMG GT, dışında olduğu kadar iç görünümünde de sportif bir tasarım sunuyor. Aracın sürücü kabininde kullanılan çizgiler ve seçilen tasarım elemanları gerçek bir kokpit duygusu yaşatıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst