İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yepyeni bir para kazanma sanatı!

• Konbuyu başlatan a.ışık
  • Başlangıç tarihi
A

a.ışık

Misafir
arkadaşlar yepyeni bi reklam networku buldum
ve paylaşmak istedim hemen!
para kazanmak için, bannerlarını tanıtıyosunuz,
sitedeki ürünleri alıp satıyosunuz, en güzeli de
tavsiye ettiğiniz ve kaydettirdiğiniz kişi başına
da 20$ kazanıyosunuz! biçok ödeme şekli mevcut,
direkt banka hesabına wire transfer de var!
130$'da ödeme, wire transfer seçerseniz 30$ masrafı var,
yani net 100$!
referalsiz link yok, referal ile kayıt olmanız gerekiyor:
tıkla kaydol!
ilgilenen herkese çok teşekkür ederiim.
referral'siz link de burada:
"referersiz linki de ben vereyim de ayıp olmasın..."

Referersiz link
kararı kendi isteklerinize bırakıyorum ..

A

a.ışık

Misafir
Arkadaş uyanııklık yapmaya çalışmış galiba :D

Ben, siz link verdiğiniz zaman
referrersiz link versem: zorunuza gitmez mi ???

( lütfen, rica ediyorum biraz empati
<< kendini onun yerine koymak >> yapın.. )

Iyilik yaramaz zaten böylelerine, Bi Daha Yok Size Hiçbir Şey !!

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Eğer amacınız gerçekten iyilik olsa idi

"referalsiz link yok, referal ile kayıt olmanız gerekiyor" demeden sadece refsiz link verirdiniz...

buda bu mesajı atmanızdaki amacı açık ve net bir şekilde ortaya koymaktadır...

Ayrıca bu tarz sistemleri hiç bir zaman desteklemedim. Bunuda belirtmek isterim...

İyi Kazanmalar ..!

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten burdan ekmek çıkacagını sanmam. Çünkü şu kadar webmasterın içinde çok azı bu tür networklere katılıyordur. Ben daha bu saadet zincirine katılıpda mutlu olanı görmedim.

Yani hülasa, bence linki verdigin yer yanlış. Ne bileyim forumtr'de ver mesela kesin iş yapar, çünkü oarada bu sistemleri çok az insan bilir ve ref nedir ne değildir bilmez. Bu işten para alan var mı yok mu, onlarca maili sözüm ona okuyup para alan var mı yok mu bilmez.

Lütfen yanlış anlama, kazanma sanatını baltalayıp sana saygısızılık etmek istemem. Bunlar sadece tavsiyeler.

A

a.ışık

Misafir
konumun altına <<olumsuz>> yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. sağ olun, var olun ! sayenizde güzelim o konu baltalanıp "hiç" oldu !!
hepinizi isimleri ve nick'leri ayrı ayrı aklımda, bir kez daha çok çok teşekkür ederim.
bol kazançlar !!

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayatta hiç bir zaman tıkla kazan sistemlerine inanmadım. Hiç birine de üye değilim. Lakin şunu cidden merak ediyorum:

iyinet forumda vesair yerli forumlarda referer düşmanlığını anlamakta zorlanıyorum. Arkadaşı tanımam etmem, PTC'lerden de mümkün olduğunca uzak dururum. Lakin burada herkes bir şeyler kazanmaya çalışıyorsa referer linki vermenin neresi yanlış? Bunun için sizden para alınmıyor ki? Evet; burada "refsiz link yok" demesi eleştirilebilir lakin refererlı linklere yönelik eleştiriler bu topicle sınırlı değil. Herkes sanki bir de refsiz link verilmek zorundaymış gibi davranıyor. Bu da bir tek yerli forumlara has bir durum. Bana komik geliyor, bilemiyorum.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayatta hiç bir zaman tıkla kazan sistemlerine inanmadım. Hiç birine de üye değilim. Lakin şunu cidden merak ediyorum.........

Bak sen de diyorsun tıklamam etmem diye. Benim de demek istedigim bu. webmasterların nazarında çok kötü bi karizması var bu sistemlerin. İşte bu nedenle ben de dedim ki dükkan yanlış yerde. Amacım satışını baltalamak değildi. Tavsye idi. Senin ki gibi ;)

A

a.ışık

Misafir
sistem sadece "tıkla kazan" yada "mail oku kazan" sistemi değil
lütfen siteyi biraz daha "dikkatli" inceleyin.
"bannerlarını tanıtıyosunuz,
sitedeki ürünleri alıp satıyosunuz, en güzeli de
tavsiye ettiğiniz ve kaydettirdiğiniz kişi başına
da 20$ kazanıyosunuz!"

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Referalsiz link verip, referalından para kazanıp, alabileceğini sanma durumu desek daha mı iyi olur

bukotezo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu ara dikkat ediyorum forumumuzda kolay yoldan para kazanmaya çalışan çok fazla insan türedi. Webmaster forumları arasında en düzgün olan ve bugüne kadar kendimi geliştirmemde çok yardımı olan bu forumda böyle gereksiz kişileri hiç görmek istemiyorum.

Herkez artık kendini çok akıllı zannetmeye başladı oysaki cahilliklerini açıkça ortaya koyuyorlar.

Paramı kazanmak istiyorsunuz herkez istiyor bende istiyorum. Ozaman gidin güzel bir proje bulun onu geliştirmek içinde EMEK harcayın.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
bukotezo zaten sorunda orada yani "para kazanırkan EMEK harcamamak !"

Bu şekilde para kazanılabileceğini düşünen arkadaşlarımız mevcut. Zamanında bizler de bu tarz sistemlere yöneldik, denedik ... En azından kendi açımdan öyle idi. Ama o zamanlar bir cahillik vardı bizde ..!

O açıdan şimdi geriye doğru bakıyorumda gülüyorum kendi halime :D

Maalesef şuan forummuzda böyle bir yasak yok, o yüzden bu tarz konuları neden açıyorsunuz dememiz doğru bir davranış olmaz.

Madem böyle bir hakları var, o zaman bizlerinde bu yaşadığımız tecrübeyi buradan paylaşmamız gerekir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.