İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yepyeni Bir Sistem Çok Karlı İçeri..

ozucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar Sistemden Kısaca Bahsedicem
Öncelikle site kendini tanıtmak amaçlı ilk 100 üyesine 0.02 cent değerinde bir ücret veriyor.
Site çekiliş üzerine kurulmuş bir sitedir.3 Günlük,Günlük ve Saatlik Çekiliş Sistemleri var ve en ilgincide Çekilişe 100 Kişi Katıldıysa 100 ünede ücret veriyolar Site Kurucuları Türk ve $ Üzerinden çalışıyolar.Türk gençleri olarakta .com uzantılı değil Hayır Kurumlarına bağış yapan tr.gg uzantılı siteyi kullanıyorlar.
Click sitelerinden kazanmaya çalışan arkadaşlar 10 cent kazanmak için 5 Gün Tıklıyosunuz. 2 $ kazanmak için ref yoksa 1 ay tıklıyorsunuz.Siteye bir girin deneyin bence hiç bi kaybınız olmaz nasıl olsa site size 0.02 cent veriyor ya da 1 Çekilişe ücretsiz katılma hakkı veriyor hangisini seçerseniz artık..

Ben Saatlik Çekilişe Katıldım ve 2 Saatle 10 cent aldım. Düşünün ve çekilişe katılan herkes ücret alıyor yarısı alıp diğer yarısına vermemezlik yapmıyorlar arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayalım derim ve İşte Link:
www.katillkazan.tr.gg

ozucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır benim değil arkadaşım geçen gün söyledi baktım beğendim bende bir ptc yim başka sitelerdende para kazanmak istiyorum paylaşmamın sebebi başka biri böyle bir siteyi veya herhangi iyi kazandıran bi siteyi koysadı forumlara sevinirdim.Bende başkalarıda kazansın diye koydum siteyle uzaktan yakından alakam yoktur.

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
İnternetten para kazanma kuralları.
Madde 12: Ücretsiz alan adıyla açılmış bir site üyelerine para ödemez.

ozucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onuda belirttim tr.gg hayır kurumlarına yardım yapar o yüzden.

ozucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım zaten site kayıt olan kişilere 0.02$ veya çekilişe katılma hakkı veriyo gir dene sonra yorumunu yap sen bu kafayla bişey kazanamazsın zaten önyargılı olma

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Ücretsiz domain ve hostla açılmış bir siteden ne kadar kazanabilir ki. Site ücretsiz olmasına rağmen tasarımı yani teması hakkında bile hiç bir emek harcanmamış...

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
arkadaşım zaten site kayıt olan kişilere 0.02$ veya çekilişe katılma hakkı veriyo gir dene sonra yorumunu yap sen bu kafayla bişey kazanamazsın zaten önyargılı olma

Bu kafa ... her neyse...
Sonucunda pişman olacağın cümleleri kullanmamanı tavsiye ederim

0nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
2 saatte 10 cent kazandım diyorsun gelip bi de bunu çok karlı bir sistem diyemi tanıtıyorsun? Arkadaşım daha gençsin 16 yaşındasın sana abi tavsiyesi git adam akıllı işlerle uğraş 2 saat değil günde 15-20dakikanı ver bir dil bir program falan öğren ileride daha fazlasını kazan.

düzenleme: son yorumunu farketmemişim senden adam madam olmaz boşver tavsiyemi...

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim size tavsiyem internetten para kazanmak için hiç böyle şeylerle uğraşmayın ben size hiç bir şey yapmadan ayda %50 gibi çok ciddi miktarda para kazandıran bir sistem gösterebilirim. İşin en güzel yanı işi bilmenize gerek yok sizin adınıza başkaları işi yapıyor komisyonunu alıyor sizde karını alıyosunuz hepsi bu. Tıklama reklam satış MLM gibi uğraştırıcı işlerle vakit harcamayın kredi kartı gerektirmez ve sistem tamamen Türkçe şu anda sistemde binlerce hesap var ve milyonlarca dolar para dönüyor bu büyük güçten sizde faydalanın
detaylar için bana mail gönderin [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.