İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yepyeni bir Türk ptc sitesi !! Tık başına 2kuruş !!

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Evet arkadaşlar yepyeni bi Türk ptc sitesi buldum ve tık başına 2kuruş veriyor. paypala ödeme yapıyor. günde en az 5reklam yani günde en az 10kuruş kazanıyorsunuz. 10YTL alt limit var.

Referansımdan üye olmanızın size hiç bir zararı olmayacaktır. Referansımdan üye olursanız sevinirim. Buyrun;

Referanslı Link /////Referanssız link

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar yepyeni bi Türk ptc sitesi buldum ve tık başına 2kuruş veriyor. paypala ödeme yapıyor. günde en az 5reklam yani günde en az 10kuruş kazanıyorsunuz. 10YTL alt limit var.

Referansımdan üye olmanızın size hiç bir zararı olmayacaktır. Referansımdan üye olursanız sevinirim. Buyrun;

Referanslı Link /////Referanssız link

Mesaj sayısı 1 ve bu mesaj, ilginç geldi doğrusu...

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belki de sadece bize yardımcı olmak isteyen masum bir üyedir, ilk mesajını güzel bir yardımla açmak istemiştir? ama olamaz ya olamaz bir türküz eğer ilk mesajında böyle yazmışsa kesin bir çıkarı vardır ön yargılı olmamız lazım kesinlikle yoksa gelişiriz uygar medeniyetler seviyesine yükseliriz birbirimizle yardımlaşırız falan sakın haaa :)

obidergi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burada olayı esprili bir şekilde dile getirdik @antitrust. muasır medeniyetler seviyesi ile alakası olduğunu sanmıyorum bu durumun fazla:) Süpheci yaklaşım olduğu doğru, sonuçta net alemi, hepimiz biliyoruz bu piyasayı:)

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya o değil de türkçe ptc sitesi neden türkçe değil? en merak ettiğim konu o bux.to dan ne farkı var bu sitenin :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yok arkadaşlar ne site sahibiyim ne de site sahibiyle bi tanışıklığım var :D bu forumu takip ediyorum uzun zamandır ama mesaj yazmadığım için üye olma gereği duymamıştım. sonunda böyle bi site buldum bende sizlerle paylaşayım dedim. site zaten bux.to nun aynısı yani kopya koyun dolly gibi :D bi tane ödeme resmi koymuşlar siteye ama ne kadar güvenilir bilinmez. ben deniyorum sonucunu buraya yazarım ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5