Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

yetenek sizsiniz ilizyon gösterisi

peep

0
Üye
Onaylı Üye
az önce yapılan ilizyonluğu izleyen varmı aklım gitti ya nasıl yaptı onları yorumlayalım :D

peep

0
Üye
Onaylı Üye
hayır o adamı demiyorum ondan sonra iranlı bir üniversite ögrencisi çıktı yaptığı gösteriler akıl alıcıydı

peep

0
Üye
Onaylı Üye
arkadaşlar o bıçak gösterisi yapan adamı demiyorum ben ondan sonra sahne alan iranlı bir üniversite öğrencisi vardı yaptıkları çok çok hayretler içinde bıraktı beni

peep

0
Üye
Onaylı Üye
henüz yayınlanmadı yayınlandığında linki paylaşacağım

catlakcocuk

0
Üye
Hakikaten ilgi çekiciydi. Kaşık olayından daha ilginci kağıtla yaptığı show ondan daha ilginci ise sayılar üzerinde yaptığı gösteri. Uçmuş adamlar yorumsuz :)

Wbmstr

0
Üye
Çocuğun dediğine baksana yolda yürüyodum Türkiye yös sınavını gördüm girim dedim odtüyü kazandım diyo çok normal bişe gibi :D

Makasla yaptığı Brad Pitt resmide güzeldi hani :)

yagmayok

1
Üye
Peep olaylarda hile olmadığını düşünüyor. Adamın gerçekten de oraya gelemden önce o yazıları yazdığına inanıyormuş. MSN de öyle diyor bana :D Şimdi de sihir vardır diyor adam çünkü iranlı diyor :=)

toplama işleminin sırrını açıklıyorum :)

Çok basit bir numara.. Videoyu izlerken dikkat edin.3 kişi sayıyı yazdıktan sonra kameralara arkasını dönüyor ve defterin sayfasını değişiyor. Orada zaten önceden 3 rakam yazılmış ve toplamı kağıtta yazan sayıdır :)

Diğerlerinin sırrınıda açıklayacağım az kaldıı izleyim :)

Kartvizit numarasındada ; kıza çektirdiği kartvizitleri kendisine göre sol cebine koyuyor. Bende bir kartvizit alacağım dediğinde ise kendisine göre sağ cebinden alıyor. Yani bilindik kart hilesi. Kıza çektirilen tüm kartlar zaten brad pittdi :) Ekrana gösterilen farklı isimlerin olduğu kart ise diğer cebinde kaldı :)

kız maçanın sırrı da sanırım (/ çok emin değilim ) el çabukluğu.Videoyu izlerken zoom yaparsanız eğer kağıtlar sıralı durumda. Yani A-1-2-3-, diye gidiyor. Tam maça kıza yaklaşırken elleri çok kıpraşıyor ve kağıtlar bükey açtığı için o esnada kartı ters çevirebiliyor.

Flood için kusura bakmayın :)