İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeter Artik! Hiç mi Allah Korkusu Yok Sizde

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar ilk oncelikle Hepinizden Ozur dileyerek sozlerime baslamak istiyorum...

Ben yaklasik 3 gun once djkickass isimli arkadasimizin Iyinette reseller kampanyasi diyerek acmis oldugu konudan kendisi ile irtibata gecip bir reseller aldim..

Ve ben sitelerimi tasidim reseller hesabima ucretini odedim..Yaklasik sitem 1 aydir kapaliydi ve ilk kez tekrar 1 mayista acmaya kara vermistik yonetim olarak...Sitelerimizi hesaba kurduk ve actik sonra acilis icin gerekli calismalarimiz son hazirliklarimizi 1 mayisa yetistirebilmek icin butun ekip gece saat 2 lere kadar seferber oldu.

Ve ertesi gun daha reseller paketini alali 1 tam gun olmadan sesizce ve haber verilmeden makinenin kapatilmis oldugunu sitemize ulasamadigimizi gorduk..Bunun uzerine direkt olarak msn den ve mail yoluyla djkickass isimli arkadasimizla iletiseme gectim ve kendisi bana makinede guvenlik artirimi oldugunu uzun surmeyecgini yakinda cok buyuk bir saldiri olup cok kisinin sitelerinin kapanacgini Soyledi ve bu yuzden bakim calismalari sebebiyle 1-2 saatligine kapali kaldigini soyledi ..Bende anlayisla tamam onemli degil dedim..Neyse aksam oldu gece oldu derken halen sunucu da yok ortada resellerde yok msnde kimsede yok..Tabi reseller hesbaina actigim site sahibi arkadaslarlada durum uanlattim gecici oldugunu ama aksam oldu gece oldu halen bi gelisme yok bilgi yok...
Tekrar bu arkadasa mail yoluyla ulastim ve sordum ne oldugunu halen acilmadgini serverin..Oda bana calismalri ndevam ettigin iher an acilabilecegin isoyledi ok dedim ve sinirmden gittim yattim...

Ve bugun sabah 10 da kalktigimdasitelerin halen kapali oldugunu gordum iyice sinirlendim cunki msn de online duruma gecemiyordum site sahibi arkadaslar devamli beni SIKISTIYOLARDI 2 saat dedin 2 gun oldu diye...

Tekrar maille ulastim bu arkadasa ve baska bir firmadan arkadas kiraladiklarini su an makineyi yaptigini ve 1 saat cinde acilacagin isoyledi bugun oglen 1 den icin..Ve ben kac yillik arkadaslarimla uzun suredir beraber calistigim sitesahibi dostlarimla tartistim cunki haklilar...

Ve saat su an 20.45 olmus ne bu arkadas msn de nede server acildi..ben yedegimle baska serverde sitemi acmaya karar verdim ama yedek almam gerekiyo esk iyedegimle baska serverde kurdum ordada Tr karekter sorunu verdi site ilk kez..Yani inanin bana cok zor duruma dustum..Inanin nerdeyse agliyacagim bir insan bu kadar oyalanmaz bu kadar bekletilmez bana dese makine acilmayacak ben ne parasindayim ne baska birsey alayim yedegimi gideyim..Ama msne bile gelmiyor..

Allah rizasi icin djkickass bak sana hep ve her konusmamda ustam dedim abi dedim saygida kusur etmedim bu konuyu bile buraya acmakta utanarak actim ..Allah rizasi icin yalvariyorum lutfen benim son yedegimi almam izin ver ben ne para nede baska birsey istiyorum bana sitemin yedegini ver lutfennn....Cok zordayim bunu sende biliyosun...Lutfen lutfennn

Arkadaslar bu arkadasin telefonunu veya ulasabilen varsa lutfen bi iletin bunu gercekten zordayim cok yoruldum ordan oraya tasinmaktan biktim lutfenn...

Reseller sattigi Konu Linki Burda :
http://forum.iyinet.com/reseller/55...-trafik-sinirsiz-domain-whm-almanya-9-ay.html

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Lütfen Konuyla İlgisi olmayanlar atıp tutmasın ... bekleyelim djkickass Arkadaş Gelsin ve Cevaplasın...

İlk Defa Yalvarıyorum.

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bende onun aciklamasini istiyorum..herseyim alt ust oldu lutfen ustam lutfen yaa..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
djkickass msnde online şimdi acıklama yapacağını soyledi inşallah kavgasız gürültüsüz halledersiniz bu işi

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallahi birader inan cok utandım buraya bunu açtığın için bana ulaşmak istiyen herkez cep telefonumdan olsun msn adresimden olsun istediği dakika ulaşabiliyor evet makinada bir sorun olduğu doğrudur. Durumuda sen tam anlamıyla anlatmışsın herkezin affına sığına sığına acıklama yapıyorum. Her dakika msnden olsun cep telefonumdan olsun. İtibar kaybetmemek için çok kasıyorum fakat nazar deydi diyebilirim. Yarın TR saati ile 12de makina kesin ve kesinkez bitmiş olucak. Kaldığı yerden devam edicek. He gene olmadı ben yeni bir makinayada taşırım ama yarın 12de herşey kaldığı yerden devam edicek. Bunun garantisini veriyorum yarın 12de en geç diyorum bu gecede acılabilir belli değil ben çalışmıyorum makina üzerinde her neyse makina acıldığında yedek mi almak istiyorsunuz başka yeremi taşınmak istiyorsunuz siz kararınızı verirsiniz gitmek istersenizde ücretinizin geri ödemesini yaparım.

İyi günler

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birde madem bu makinenin ne guvenligi nede baska biseyi yapilmadi eksikti neden satis yapildi ve hemen ertesi gun kapatildi ben onu anlamis degilim ...

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
polimik topiği olsun istemiyorum bu ben msndeyim online ım

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallahi birader inan cok utandım buraya bunu açtığın için bana ulaşmak istiyen herkez cep telefonumdan olsun msn adresimden olsun istediği dakika ulaşabiliyor evet makinada bir sorun olduğu doğrudur. Durumuda sen tam anlamıyla anlatmışsın herkezin affına sığına sığına acıklama yapıyorum. Her dakika msnden olsun cep telefonumdan olsun. İtibar kaybetmemek için çok kasıyorum fakat nazar deydi diyebilirim. Yarın TR saati ile 12de makina kesin ve kesinkez bitmiş olucak. Kaldığı yerden devam edicek. He gene olmadı ben yeni bir makinayada taşırım ama yarın 12de herşey kaldığı yerden devam edicek. Bunun garantisini veriyorum yarın 12de en geç diyorum bu gecede acılabilir belli değil ben çalışmıyorum makina üzerinde her neyse makina acıldığında yedek mi almak istiyorsunuz başka yeremi taşınmak istiyorsunuz siz kararınızı verirsiniz gitmek istersenizde ücretinizin geri ödemesini yaparım.

İyi günler

ustam olabilir hersey olabilirbu makine ama bende cok zor duruma dustum ben bile bu konuyu buraya utanarak cekinerek actim ama sende bilirsinki ve anlarsinki daha 1. gunden boylebisey olupta sanamsn de arasira ulastigimdan +ne bileyim insani naklina co ksey geliyo dolandirilmak bi kenara keriz yerine koyunmak gibi yoksa ok olabilir ama dedimya bende snein gibi herkesle diyologtayim..bi kac kisi le nerdeyse msnde birbirimize girecktik ciktim giremiyom msne ..cani nsagolsun yarin 12 de insallah acilir..Ben tekrar ozur diliyorum bu konu icin ama sana ulsamayinca dedimya insanin aklina cok sey geliyor...

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım bi senin aklına kötü şeyler gelmiş ödemiş olduğun 9 euroyla zengin olucak birisi gibimi duruyorum ? neyse msndeyim iyi günler

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak ustam polemige girmesin konu uzamasin diyon sen isi 9 euroya dokuyon beni bilen bilir ben cok paralar doktum bu server islerine 9 eurosunda degilim bana site lazim hizmet lazim para degil...

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bak ustam polemige girmesin konu uzamasin diyon sen isi 9 euroya dokuyon beni bilen bilir ben cok paralar doktum bu server islerine 9 eurosunda degilim bana site lazim hizmet lazim para degil...

yaw hocam anladıkta adam msnden yaz diyor polemik olmasın burda adam utanıp cekindiğinide yazmış git msnden konuş lütfen yani kırmayın birbirinizi

OrCuN23

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla Bir Site Hariç Diğer Tümünü Çarşamba Gecesi Taşıdım Yani Samimiyetine İnandığım Güvendiğim İçin Aynen Kapalı Bekliyorum Anında Ns Değişip Diğer Makineden 3 Gün Öncesinden Devam Edebilirdim Ama İnanıyorum Güveniyorum;)

S

secret ^ love

Misafir
para alana kadar hizmet helal olsunya birde haklıymıs gibi üste cıkıyo gel msn ye diye. bence msn yi kapat ve buraya yazmayada urasma. makinanla uras magdur olanların magduruyeti gider. ve ozaman bu konuda kapansın.
Anladın sen onu......

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teknik sorun yaşıyor arkadaş her firmanın başına ve her webmasterin başına gelebilir. datacenter değilki adam otursun başına arıza gidermeye çalışsın. herkesin başına gelebilir bugün onun geldiyse yarın sizinde gelebilir aynı eleştirilere maruz kalmanız hoş olmaz. çünkü adam kaçmamış göçmemiş. kaçanların göçenlerin peşine düşün siz bence.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
yukardaki adamlara anlatmaya calışıyoruz ama anlayan kim caneri burda herkes tanır oyle birisi değildir her firmanın başına teknik sorunlar gelebilir sonucta kul yapısı bunlar adam arıza giderilcek diye saatte vermiş yeter bukadar konu uzayıp gitmesin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.