İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeter Artık

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm site sakinlerine sesleniyorum arkadaşlar bana dolandırıcı diyen insanlar delillerini sunsunlar benim gibi.
Dürüst çalışan bir firmayım devletime vergimide veriyorum cafeden host - server satmıyorum.Kendi suçlarını örtbas etmek için insan lekeleyemez kimse.
mesajlarımda yazdım tekrar ve son olarak yazıyorum.

Bana dolandırı diyen insan ispatlasın.İspatlamayan hakkındada direkt savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.3 evladım var onların üzerine yemin ederim.buzamankaar ailemin gırtlağından haram lokma geçmedigeçirtmemde.
Sölüyeceklerim bukadar.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
bilmem bu lafı bana mı itelediniz ama söyleyeyim.

ben dolandırıcısınız demedim.

dolandırıcı olduğunuz iddiası var dedim.

hele ki ersin beyin dürüstlüğünden ve iyiniyetinden %90 eminim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
iddialar üzerine iş yapılmaz.
Herkes, aksi ispatlanana kadar suçsuzdur.
Varsa belgeleriniz doğrudan hukuksal işlemeleri başlatın, yoksa orda burada kimseye laf atmayın. Sonra siz haksız duruma düşersiniz.

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iddialar üzerine iş yapılmaz.
Herkes, aksi ispatlanana kadar suçsuzdur.
Varsa belgeleriniz doğrudan hukuksal işlemeleri başlatın, yoksa orda burada kimseye laf atmayın. Sonra siz haksız duruma düşersiniz.

Sayın iyinet ben burada kimseye laf atmıyorum sadece beni suçlayan insanları uyardım.kimseye bir laf atma gibi niyetimde yok.Eşim için davetiye talebinde bulundum olanları görüyorsunuz.

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayın iyinet ben burada kimseye laf atmıyorum sadece beni suçlayan insanları uyardım.kimseye bir laf atma gibi niyetimde yok.Eşim için davetiye talebinde bulundum olanları görüyorsunuz.

arkadaşım adam (iyinet) zaten seni savunuyor.. legalpara üzerine adamı suçlamayın diyor... sen iyineti bile yanlış anlıyorsun. lütfen mesajları iyice oku ve anla böylece boş yere kızıp üzmessin kendini ;)

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla kusurabakmasın sinirliyim.İnanın eşim 3 sefer davetiye talebinde bulunmuş şirketi benden farklı kendi şirketi. Dvetiye gitmedği halde davetiye talebi dahi gözükmüyor.ben talep ettim yine olay oldu. Burası saygın bir forum.

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmem bu lafı bana mı itelediniz ama söyleyeyim.

ben dolandırıcısınız demedim.

dolandırıcı olduğunuz iddiası var dedim.

hele ki ersin beyin dürüstlüğünden ve iyiniyetinden %90 eminim.

Size özel bişi sölemedim.üstünüealınmayın genelleme söledim. %90 değil %100 emin olduğum insanlardan darbe aldım kazık yedim bn kimin nezaman nerede ne yapacağı belli olmaz.

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım davetiye almanın en kolay yolu; ki bunu da iyinet çok sefer söylemiştir. açacak eşin bir davetiye isteği ve sen de ben sonuna kadar eşime kefilim diyeceksin davetiyesi gönderilecek. daha sonra ikinizden biri yanlış bir hareketinde sanırım davetiye için kefil olan da atılacak. ben böyle duymuştum iyinetten. yine de kendisi açıklama getirirse daha iyi olur sanırım... eğer davetiye hakkım olsaydı şuanda yollardım senin kefaletinle ve herhangi bir durum olursa eğer ikiniz de atılırdınız ama malesef yok :( vardı 2-3 tane silinmiş

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mert45 sizin firmanızı duydum .Güzel çalışıyorsunuz fakat biraz gidin güzel havada dolaşın gelin sinirlenince insan herşeyi ters anlar yada yanlış yapar .cocuk sahibi insansıznı olgun davranmak için gidin bi cocuklarınızı gezdirin sinirleriniz gitsin. Bu arada banada şimdi tavır koymassınız inşallah :D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Email adresini verin pm olarak davetiyenizi göndereyim. Münakaşa olmasın ayıptır.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
davetiye gönderilmiş zaten disconnect tarafından kavga etmeyin artık :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.