İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yılbaşında Mini Hosting Paketi Hediyeniz Hazır

anlayan

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Aralık 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Selamlar;

ANLAYAN Internet olarak iyinet üyelerine yılbaşı hediyesi vermek istedik. Sizlere verilecek en güzel hediyenin ise bir hosting paketi olacağını düşünerek mini paketi kupon kodu ile sizlere hediye etmek isteriz.
Hediyemizi bir süre önce devir alarak hizmetlerini sürdürdüğümüz TRNHosting sitemiz üzerinden vereceğiz. Amacımız hem işe yarayacak bir hediye olsun, hemde sizlerin bizleri daha iyi tanımasını sağlamaktır. 1999'lı yıllardan bu yana sektörde olanlar bizleri ve kurumsal hizmetlerimizi tanıyor ve biliyor olsa da, birçoğunuz bizleri tanımayacaksınızdır. Bu sayede bizleri de tanımış olursunuz. :hmmm:

Hemen belirtmeliyim ki bu hediye çalışmamız sadece iyinet.com sitesinde ve üyeleri içindir. Başka hiçbir forumda (kendi sitelerimiz hariç) reklam dahil aktivitemiz olmadığından kupon kodunuda buna uygun hazırladık;

Kupon Kodu : IYINET2013

02.01.2012 tarihine kadar (bu tarih dahil) istediğiniz bir mini hosting paketini sepetinize ekleyin, ödeme ekranında kupon kodunu girin ve hediyemiz olan 1 yıllık mini hosting paketi hizmetini hemen başlatın.

Bu vesile ile yönetimi dahil olmak üzere tüm iyinet emektar ve üyelerine başarılı nice yeni yıllar dileriz.


http://www.trnhosting.com
ANLAYAN Internet ve Telekomünikasyon San.Tic.Ltd.Şti.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
ys belgenizi konuyu raporlayarak bize ulaştırınız.
 

anlayan

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Aralık 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Selamlar;

Kupon Kodu : IYINET2013

Kupon geçerlilik tarihi 05.01.2012 tarihine kadar (bu tarih dahil) uzatılmıştır.
İstediğiniz bir mini hosting paketini sepetinize ekleyiniz, ödeme ekranında kupon kodunu giriniz, sipariş bedelini 0 (sıfır) olarak göreceksiniz, işlemi tamamlayınız ve hediyemiz olan 1 yıllık mini hosting paketi hizmetini hemen başlatınız.

http://www.trnhosting.com
ANLAYAN Internet ve Telekomünikasyon San.Tic.Ltd.Şti.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst