İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yıldırım Akbuluttan İnciler

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bugün internet habere girdiğim de sevgili hemşerim yıldırım akbulut hakkında bir yazı gördüm. girdiğimde bunun bir yazı değilde yıldırım akbulut fıkraları olduğunu anlatım. İlkini okur okumaz gülmekten yerlere yattım, Çok hoşuma gitti şimdi sizinle paylaşmak istiyorum.

YILDIRIM AKBULUT, DEMİR LEYDİ MARGARET THATCHER'IN DAVETİ ÜZERİNE İNGİLTERE'YE GİDECEKTİR. ANCAK İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNDEN PANİĞE KAPILMIŞTIR. DANIŞMANINI ÇAĞIRARAK ONA NE YAPMASI GEREKTİĞİ SORAR.

DANIŞMANI ANLATIR: "BAŞBAKANIM, PANİĞE MAHAL YOK. HER ŞEY ÇOK KOLAY OLACAK. UÇAKTAN İNECEK VE ORADAKİ EN YAŞLI GÖRÜNÜMLÜ BAYANIN ELİNİ SIKACAKSINIZ. DAHA SONRA SİZİN İÇİN SERİLMİŞ OLAN KIRMIZI HALININ ÜZERİNDE YÜRÜYEREK ASKERİ KARŞILAMA TABURUNA DÖNÜP SELAM VERECEKSİNİZ. ASKERE SÖYLEYECEKLERİNİZİ KÜÇÜK BİR KAĞIDIN ARKASINA YAZIP KRAVATINIZIN ARKASINA İĞNELEYİN. GEREKTİĞİNDE BAKARSINIZ."

YILDIRIM AKBULUT DURUMUN BU KADAR BASİT OLDUĞUNU DUYUNCA NEŞELENİR VE, "YAŞA BE" DİYEREK DANIŞMANINA SARILIR.

YOLA KOYULURLAR. YILDIRIM AKBULUT UÇAKTAN İNDİKTEN SONRA MARGARET THATCHER'IN ELİNİ SIKAR VE ASKERE DÖNEREK ŞÖYLE DER: "HELLO SOLDİER. POLO GIRAVATLARI, MADE İN TURKEY."

devamını isteyenler ziyaret edebilirler.
http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=653&no=2

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.