İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yılın Tasarımı !

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bir arkadaş mailime göndermiş...

Diyorki;

VE... KARŞINIZDA YILIN TASARIM ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLEN MUHTEŞEM TÜRK İCADI

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir karadenizli olarak,bunu da kesin bir karadenizli yapmıştır diye düşünüyorum :D

Yani karadenizliler kadar farklı fikirleri olan kimse var mı :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Hiç birinizin dikatini çekmedi !

Herkes bunun kusursuz bir icad olduğunu düşünüyor galiba oysa çocuk "büyük" yapınca ne olacak ?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87

Herkes bunun kusursuz bir icad olduğunu düşünüyor galiba oysa çocuk "büyük" yapınca ne olacak ?
kolayı döktüm ne diyim sana ya
zuhahahahahahaa
kısırım gitti :mad:

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ne önemi varki gitti gül gibi kısırım
icon_cry.gif

harbi o çocuk büyük gelince napcak :D bağlamışlarda

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Öyle bir ihtiyaç gidermek için açılan bir alan olsa bile,bu fotoğrafla bu açıdan gözükmez.Belkide ufaklığın popusu tahtaların arasındaki boşluğa geliyordur.Bu kadar ayrıntıyı düşünen onuda düşünmüştür :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Öyle bir ihtiyaç gidermek için açılan bir alan olsa bile,bu fotoğrafla bu açıdan gözükmez.Belkide ufaklığın popusu tahtaların arasındaki boşluğa geliyordur.Bu kadar ayrıntıyı düşünen onuda düşünmüştür :D

:D Mantıklı bir açıklama olmuş ama çocuğun altına gelen bez var. Yani orada delik olma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Hayır bez geliyor ama bezin o kısmı bu açıdan gözükmüyor.Belki bez delik? :D

:D bu da güzeldi. Şimdi köşeye sıkıştırdım, hadi diyelim bezde de delik var. Beşiğin yer ile arasındaki mesaje çok kısa. Su gideri için kutu koyan katı atıklar için de bir kutu düşünmesi gerekmez miydi ? :D Olsa idi herhalde o gözükürdü. Çünkü kutunun uzun olması gerekirdi.

:p

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
:D bu da güzeldi. Şimdi köşeye sıkıştırdım, hadi diyelim bezde de delik var. Beşiğin yer ile arasındaki mesaje çok kısa. Su gideri için kutu koyan katı atıklar için de bir kutu düşünmesi gerekmez miydi ? :D Olsa idi herhalde o gözükürdü. Çünkü kutunun uzun olması gerekirdi.

:p

Hayır kutu olması gerekmiyor.Yer toprak olduğu için fotoğrafın gözükmeyen kısmına pek ala bir çukur açılmış olabilir.Bu atık çukur kapatılarak giderilebilir.Sonra beşiğin yeri değiştirilir :D

Bak bu sefer soruna cevap vermekle kalmadım,ilerleyen sorunlarada çözüm buldum :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Hayır kutu olması gerekmiyor.Yer toprak olduğu için fotoğrafın gözükmeyen kısmına pek ala bir çukur açılmış olabilir.Bu atık çukur kapatılarak giderilebilir.Sonra beşiğin yeri değiştirilir :D

Bak bu sefer soruna cevap vermekle kalmadım,ilerleyen sorunlarada çözüm buldum :D

Dıgandımm haaaaa.... Hurşik. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.