İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yine dns sorunu :(

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ya ben bu dns lerden dolayı kafayı yiycem sonunda :) sitenin biri açılıyor diğeri açılmıyor bende zırt pırt arkadaşlara soruyorum siz bakın diye...
bir proxy üzerinde baksam doğru olanı görebelirmiyim acaba, çok anlamam bu konulardan çünkü. Eğer mümkünü varsa bana bir kaç site önerebilirmisiniz ?

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gün bende de oluyor, sürekli olarak siteler belli ararlıklarla ulaşılamaz oluyor.
Telekomun çırakları yiner bir şeyleri kurcalıyorlardır.

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam nameserverlara ait ip değişikliği yaptıysanız. giriş sorunu çok uzun 1- 1.5 ay sürebiliyor. yeni bir ns oluşturup sorunlu siteleri o nsye yönlendirin hemen düzelir. sadece ns değişikliğiyse durum mesajımı okumanın bi anlamı yok:)

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
venom bu sorun bende 3 aydır var.. Sorunu anlamak mümkün değil dnsler 2 yıldır aynı dns.. Söyleki mesela bir site bir zaman acıyor bir zaman açmıyor.. Birisine soruyorsun onda açıyor. Aslında sorun serverlerde olsa hiç bir yerde açmaz..Bu sorun yurtdışı girişlerde hiç göstermiyor.. Sadece sende yok emin ol bir sorun ama çözüm bulamadık..

bulabildiğim sadece anlayabildiğim sadece küçük yerleşim yerlerinde daha sık oluyor. istanbul ankara gibi yerlerde hiç rastlamadım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.