İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yine hotmail e-mail sorunu

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
yine başım hotmail'e posta göndermek ile derde girdi. daha önce de olmuştu header'larda değişiklik yaparak çözmüştüm. Ama şimdi ne yapsam yemiyor. hotmail veya herhangi bir yerin spam listesine de girmiş değilim. Saçma olan outlook'da aynı hesap ve aynı başlık, içerik ile atıyorum gidiyor ama phpmailer veya mail() ile attıklarım gitmiyor. gmail, yahoo vb heryere gidiyor mailler ama hotmail'de junk klasörüne bile gitmiyor. Mümkünse denenmiş ve şu anda hotmail hesabına mail atabilen çalışan bir kod örneği verebilirmisiniz.
 

KaLGitme.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
<?php

$datas = array("isim", "email", "mesaj");
foreach($datas as $data)
if(isset($_POST[$data]))
$$data = $_POST[$data];
else
$$data = '';
$subject = "forum mail";
$gonderen_ip = $_SERVER[REMOTE_ADDR];
$mail_icerigi = "Forumdan gelen mesaj
Name: $isim
Email: $email
========================================================
mesaji :
$mesaj
-------
gönderici ip: $gonderen_ip";

mail($subject, "FORUM MESAJI", $mail_icerigi, "From: [email protected]");

?>


bunu bi dene
 

sempaty

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Şubat 2005
Mesajlar
3,824
Reaction score
19
Konum
hawaii. ama sanal tur.
benim de başıma gelmişti. webmail ile yollarken de gitmiyordu. birkaç uydurma hotmail adresine deneme maili yolladım, ulaşamadığına dair cevap geldi. yani gidiyor bir anlamda. ama junka bile düşmüyor. ip değiştirmek zorunda kalmıştım. şimdi en azından junka düşüyor.

sanırım ip bilinmeyen bir karalisteye filan alınıyor.

ben birkaç yazılım ile denemiştim. hiç bir işe yaramamıştı.. spf kayıtları filan da düzgündü. tek çözümü ip değiştirmekte bulabildim. umarım gerek kalmadan çözersin
 

KaLGitme.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
gönderilen mesajın içerigine göre junk yada kara listeye atıyor oda mesajın içeriginden dolayı eski hazır mesajı silip kendin elle yaz sanırım düzelir
 

serki

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
200
Reaction score
0
cevaplarınız için teşekkürler. mesaj içeriğinde de bir sorun yok çünkü outlook ile aynı içeriği atıyorum gidiyor. sanırım header kısmında bir sorun var, hotmail destek kısmına mail attım anınnda yardımcı oldular, reverse dns vb. olaylarında sorun varmış, söylediklerini sırayla yapıyorum, ben yaptıkça yeni şeyler çıkıyor hotmail gerçekten ciddi bir şekilde mail ile destek oluyor, tek tek hata kayıtlarını inceleyip şöyle yap böyle yap diye öneride bulunuyorlar. gerçekten takdir ettim hotmaili. dünya kadar kullanıcıları var ama benim için bile uğraşıp, inceleyip cevap yazıyorlar. Sanırım smartscreen diye geliştirmeye çalıştıkları spam filtresinin test aşamasındalar ondan dolayı webmasterlara bu kadar ilgililer.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst