İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yine sandboxtayım

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
aksamgunesi.net siteme dün ögleden sonra ne oldduysa oldu arkadaşlar :(

2 gün içinde siteme
blog.aksamgunesi.net
aksamgunesi.aksamgunesi.net
resim.aksamgunesi.net
ataturk.aksamgunesi.net

domainlerini actım ardından orda yapamayınca onları
/aksamgunesi
/resim
/ataturk

olarak degiştirmiştim.

Ve içlerine html site yaptım sıradan bişi içerik copy paste yaptım..

bi tarafta dursun dedim işimize yarar hit gelir dedim . ama daha 2 gün geçmeden sandboxa düştüm :S ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ...

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"aksamgunesi.net alanından aramasının yaklaşık 33.100 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,15 saniye)"

SendBox anlayışlarımız farklı olsa gerek :D

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bayram nedenıyle bütün herkesin hitlerınde düşüş oldu düzelir birkaç gun içinde :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"aksamgunesi.net alanından aramasının yaklaşık 33.100 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,15 saniye)"

SendBox anlayışlarımız farklı olsa gerek :D

sanırım seninde sandbox anlayışın farklı index sayısı veya aranana kelime sayıs düşüp ve yükselmesi ile anlaşılmıyor.

sandbox anlıcagınız en büyük olasılık popiler oldugunuz ve sürekli hit aldıgınız kelimelerde yok olmak veya 20-30. sıralara gerilemek

bu verilen cezaya göre degişiyor bazıları 10-15 bazıları 40-60 bazıları ise kople o kelimeden siliniyor.

o yüzden index sayısı vss ile yorumlamayın sandboxu indexleme devam eder.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
sanırım seninde sandbox anlayışın farklı index sayısı veya aranana kelime sayıs düşüp ve yükselmesi ile anlaşılmıyor.

sandbox anlıcagınız en büyük olasılık popiler oldugunuz ve sürekli hit aldıgınız kelimelerde yok olmak veya 20-30. sıralara gerilemek

bu verilen cezaya göre degişiyor bazıları 10-15 bazıları 40-60 bazıları ise kople o kelimeden siliniyor.

o yüzden index sayısı vss ile yorumlamayın sandboxu indexleme devam eder.

Sandboxta indexlenen sayfalar, arama sonuçlarında gösterilirmi demek istiyorsunuz ?

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nedir senin bu sandbox belasından çektiğin :)

Hiç sorma ya ne çekiyorum :D şuan sana göre % 50 sandboxtamışım.. Ne zaman kurtulabiliriz aytuggg yav

Bu arada arkadaşlar sandbox sadece aramalarda sayfanızın cıkması degildir. Yanlış anlamayalım ve Anlatmayalım.Ben 5-6 aydan beri sandboxdayım ...

inşallah bi sonraki güncellemede kurtulacagım .. :)

oyunlar99

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,
Şuan sitenize baktım ancak sandbox ile ilgili hiç bir şey yok yani. Sandboxta falan değilsiniz. :) İyi Çalışmalar.

RauL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
%50 sandbox
% 20 googleden banlı
% 10 indexlenmedi
% 20 esrarangiz :D
geyik gibi oldu ama
ya bi site ya sandboxtur
yada değildir.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selamlar,
Şuan sitenize baktım ancak sandbox ile ilgili hiç bir şey yok yani. Sandboxta falan değilsiniz. :) İyi Çalışmalar.

nasıl analiz edip kesin yargıya vardın merake ttim bizede anlatırsan incelerken dikkate etiğin hususları bizde öğrenelim.

??*

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.