İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Yo Kurumsal Hazır Site 2017 (Her Sektöre Uyumlu)

yotasarim

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mart 2017
Mesajlar
8
Reaction score
0
Kurumsal Web Tasarım

Web sitesine mi ihtiyacınız var? Bize bırakın!
Ülkemiz genelinde, internet kullanımının artması ile birlikte internete olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir.Bu artışı fırsata dönüştürmek sizin elinizde.Bunun için birweb sitesisahibi olmanız gerekmektedir. Sayesinde firmanız ya da markanızı daha geniş kitlelere duyurma fırsatına sahip olabilirsiniz.Web Tasarım, Grafik Tasarım, Arama motoru, E-Ticaret, Mobil Uygulamalar, Sosyal Medya gibi hizmetlerimizle sizlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak çalışma arkadaşlarımızla, en iyi hizmet verebilmek için bir araya geldik.


Web sitenizin yapımında uzmanlarımıza güvenin!
Yo Tasarım, olarak prensibimiz bizlerden almış olduğunuz hizmetin en iyisini sunabilmektir. Hizmet aldıktan sonra sizleri rakiplerinizin üstlerine taşıtabilmek için gereken hassasiyetle ve deneyimli çalışanlarımızla hizmet vermekteyiz. Almış olduğunuz hizmet sonrasında sizlere her türlü yardımcı olmaktayız. Ülkemizde her yıl 8,6 milyarweb sitesigörüntüleniyor. Web siteleri, internet üzerinden ulaşılabilir olmanızı sağlayan, firmanızı veya markanızı en iyi şekilde tanıtan, müşterilerinize güven veren vitrininizdir. Müşterilerinizin gözündeki ilk izlenimdir.


Web siteniz mobil uyumlu olsun!
İnternet aramaların %60'dan fazlasının mobilden gerçekleştiğini biliyor muydunuz?Mobil uyumlu web siteleriile müşterileriniz firmanızı kolayca internette bulabilir. Telefon numaranızla ya da harita bilgilerinizle işletmenize hızlıca ulaşabilir!


Web siteniz seo uyumlu olsun!
Arama motorlarının istediği optimizasyon kurallarına uygunseo uyumlu web siteleriile arama sonuçlarındaki konumunuzu iyileştirin. Sizi arayan müşteriniz size kolayca ulaşsın.


Bize bırakın gerisini dert etmeyin!
Uzmanlarımızweb sitenizdeistediğiniz tüm değişiklikleri yapmak için her zaman hizmetinizdedir.Web sitenizson teknolojileri destekleyen yüksek kalitede tasarlanıp, yönetilmektedir. Şimdiye kadar yüzlerce firmaya hizmet vermiş olmamız güvencesiyle kendinizi emin ellerde hissedeceksiniz.


Ek ücret talep etmiyoruz korkmayın!

Tüm paketlerimizdeDomain (Alan Adı)+Hosting (Barındırma)+SSL Sertifikası (Güvenlik)ücretsizdir.
Üstelik tüm banka kartlarına9 taksitimkanı sağlıyoruz!


yotasarim.com - 0 (850) 302 79 04 - 0 (507) 517 31 18
 

cinematrnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
125
Reaction score
2
temanız çok güzel ve kullanışlı admin paneli ile herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir tasarım olmuş
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst