İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yok artık.. Adsensede sevk reklamının işi ne

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Az önce blogumda dolaşırken gördüm bu reklamı.Çok garip..Google adsensede böyle reklamların ne işi var sizce:

adszkg7.jpg

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı reklamı bende yeni gördüm, hemde bir şiir sitesinde, ne işi var o reklamın o sitede, google'ın bu tarz reklamlarda çok dikkatli olması gerek.

bedavaforum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sansürlü kelime olduğu için adamda uzatmış ama hemen müdahele etmişlerdir

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Sormayın ya geçen gün İlahi Sitesinde çıkmış arkadaşımızı uyardım Allah Razı olsun engellemiştir heralde..
Nasıl şikayet ediliyor söyleyin edelim arkadaşlar lütfen herkes etsin ..

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
malesef uzatmalar , araya çizgi koymalar , farklı harf kullanarak ifade etmelerde çıkabiliyor.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Google da amerika da bi garip
Google
Çocuk p*** na karşılar reklamlarını yayınlarlar
Se**s yasak derler reklamlarını yayınlarlar
Amerika
Sizinle birlikeyiz derler pislikklere silah yardımı yaparlar
Teror Orgutu derler onları beslerler

Ben birşey anlamadım yahu

*Örneklemeleri Siyasi algılayıp olayı siyasete dökmeyiniz benzerlikten örnek verdim kendi fikirlerimce

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Verdiğim örnekler 7-8 ay öncesinde forumda açılan başlıklarda geçenler.Google çok kullanılan yani aratılan ifadeleri düzenliyor ya, işte siteden aldığı bilgilerle bu link reklamların başlıklarını harmanlarken böyle şeyler çıkartıyor, daha önce bir rakı üreticisi sayesinde 3-4 ay boyunca(Şubat-Mayıs) Atatürk ile ilgili yapılan aramalarda özellikle direk atatürk diye arattığınızda atatürk ve rakı keyfi diye reklamı çıkıyordu. Kötüye kullanmak herhalikar da mümkün.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Son zamanlarda adsensede penis büyütücü reklamlarıda boy gösteriyor.Reklama tıklayınca +18 içerik diyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.