İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yoksa çinliler çakma çekik gözlümü !?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bana kalırsa çinliler japonlardan çakma :D piranhanın webcamini aldım GÜYA 10 megapixel kamera 1 megapixel bile değil yarın gidip iade edecem bu da sahteymiş :D

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
süper başlık kopptum...:Diade tabi da 10 mp webcam mı çıktı. ilk defa duydum...

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
12 MegaPixel'i vardı Tekmar'da.Kesinlikle A4Tech'in VGA webcam'iyle bile kıyaslanamaz. :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ohooo o yeni değil yaw :D
Bizim peder konteynerla getiriyodu 8-9 yıl önce 6,5 megapixel fotoğraf makinalarını :D Ölçüt olarak 6.5 mpixel ölçüye denkti ama rgb kaynaşlama diye bir mantık yoktu makinada :D Objektif renkleri kendi yorumlayacakken değerleri 100% giriyordu :D
Hiç unutmam yaa...fenada satıyodu valla :p

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ohooo o yeni değil yaw :D
Bizim peder konteynerla getiriyodu 8-9 yıl önce 6,5 megapixel fotoğraf makinalarını :D Ölçüt olarak 6.5 mpixel ölçüye denkti ama rgb kaynaşlama diye bir mantık yoktu makinada :D Objektif renkleri kendi yorumlayacakken değerleri 100% giriyordu :D
Hiç unutmam yaa...fenada satıyodu valla :p
Bende bir örnek vereyim;
Örneğin bizde var 256 mb ekran kartı adamda var 512mb ekran kartı fakat Bunun çok ince ayrıntıları var benim 512 demekle bitmiyor shader versiyonu,bellek ve çekirdek hızı bunları kıyasladığın zaman anca düzgün bir sonuç elde edersin ama ne yazıkki milletimiz bilinçsiz davranıyor bu konularda her zaman yüksek olan direkman alım sebebi oluyor :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
öyle tabi ;)
2 yıl önce sadece objektife 600€ para ödedim ben yaw :(

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
piranhanın ki sarımsı ve görüntü yavaş

a4 tech 635m süper (vista kurulumunda biraz cebeleşttik ama hallettim) :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.