İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yolun başında kalmaya son! Artık milyoner olma zamanı! Aylık 299 TL’ye FULL motivasyon!

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
1,398
Reaction score
27
Konum
İstanbul
Bir proje geldi aklınıza... Domain’i kaydettiniz, sosyal medya hesaplarını açtınız, siteyi kurdurdunuz ancak bir anda hevesiniz kırıldı.

Yapılan araştırmalarda, girişimcilerin en büyük sorununun motivasyon eksikliği olduğu ortaya koyulmuştur. Çoğu girişimci yolun başında pes etmektedir. Hatta bu oran %90’lara varmaktadır.

Ovetto Girişim Destekleme Ekibi olarak sizi motive etmek için hazırız.

Girişim Destekleme Paketimiz kapsamında sizi birebir motive ediyor, sizi övüyor, güzel sözler söylüyor ve başarılı olacağınıza dair sürekli umut aşılıyoruz. Girişiminizin bir gün çok popüler olacağına ve bunu milyon dolarlara satacağınıza inanmanız için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Girişim Destekleme Paketi

Günlük 2 Mesaj

WhatsApp üzerinden her gün 2 mesaj gönderiyoruz. Sabah uyandığınızda girişiminizin ne kadar doğru olduğunu belirtiyoruz. Gece yatmadan evvel motive edici iyi geceler mesajı atıyoruz.

Günlük 1 Arama

Sizi günde 1 kez arıyor ve motive ediyoruz. Bu devranın bir gün döneceğini, hayatın böyle sürmeyeceğini anlatıyor, 5 dakikalık karşılıklı sohbet ediyoruz.

Webrazzi Link Gönderimi

Başarılı olmuş, yatırım almış yerli / yabancı girişimlerin Webrazzi haber linklerini size e-posta ile belirli aralıklarla gönderiyor ve okuduğunuza dair teyid istiyoruz.

Bu paketimizin aylık ücreti 299 TL’dir.

Başvuru için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst