Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam bi konu şikayet ettim.Delilini bile konuya yazdım uğraştırmıyım diye,hala ilgilenilecek.Şikayet butonuna basınca iletilmiyorsa söyleyin öm atalım modlara??
Dün akşam bi konu şikayet ettim.Delilini bile konuya yazdım uğraştırmıyım diye,hala ilgilenilecek.Şikayet butonuna basınca iletilmiyorsa söyleyin öm atalım modlara??
Arkadaşım siz bu mod arkadaşları paralı mesai ile çalışan birimi sanıyorsunuz burada şikayet edince veya bir sorun olunca anında müdehale edilecek.
Herkes işlerinden çalışan kişiler vakit buldukca buraya gelip forumu düzenlemeye yardımcı olmaya çalışıyor.
Cogu mod bazı konular admin seviyesine geldiği için tarafsız kalmak için konuya müdehale etmez ederse bak bak mod modu kolluyor veya bay şu mod şu üyeyi kolluyor oluyor.
Konu actınız tamam ama sürekli aynı konuyu söylemenin anlamı yok admin gelince o konuda gerekli işlemi yapıcak o konuda yapılan hatamı dogrumu admin karar verecegi bir konu
Ama şöyle denilmiyor mu ? "Modlar parayla çalışn insanlar değil,her konuya müdahele edemezler.Siz şikayet butonuna basın,onların işini kolaylaştırın" .
Konuda bu kadar abartılacak bişeyde yok, sana gore yanlis olan herşeyi bizim kapatıp yada yasaklayacağımızı düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. O konuda bazı kişilere ceza uygulandı, silinmiş mesaj olduğu içinde siz bunu göremiyorsunuz. Dün gece o konuya ben müdehale ettim. Bu konunun uzatılacak bi tarafı yok.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.