İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YOU WON $400! Donkey mailden geldi

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
arkadaşlar sanırım 400$ para ödülü çekilişini kazanmışım ama link spam olduğunu bilmiyorum siz ne dersiniz ayda 1 doları geçmeyen kazancım şimdi çekilişle 400 dolar.

linke tıkladım ama html kodu çıktı zaten spam olduğunu biliyorum ama email nasıl donkeymailsden geliyor.emaili reply yaptım link çalışmıyor diye..

recepky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum aynı mail banada geldi

internet explorer da açarsan o lin ki donkeymails in sayfasına girebilirsin,

ama 400 dolar vermeden önce GOLD GAMES CLUB e üye olmanı ve 8.5 usd yatırmanı istiyor ve e-Gold kullanarak yatıracaksın

bende şimdi 8.5 e-gold satın almak için bu siteye geldim =)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
arkadaşlar sanırım 400$ para ödülü çekilişini kazanmışım ama link spam olduğunu bilmiyorum siz ne dersiniz ayda 1 doları geçmeyen kazancım şimdi çekilişle 400 dolar.

linke tıkladım ama html kodu çıktı zaten spam olduğunu biliyorum ama email nasıl donkeymailsden geliyor.emaili reply yaptım link çalışmıyor diye..

2 kez spam oldugunu biliyorum demişsin ama hala acaba var aklında :D
internet üzerinde onlarca fake mail atılacak site var, veya kendi oluşturduğu bir sunucudan istediği isme göre mail atan php kodlar kamyonla var. çok ilginç değil yani ;)

recepky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu fake mail çok gerçekçi bende iyice araştırınca ancak çözdüm çünkü direk adres çubuğunda www.donkeymails.com a yönlendiriyor sanki donkeymail in sitesindeyiz
ama fake, şimdi anladım

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
yani donkey hesabımızı çalmak onlara birşey kazandırmaz zaten demekki kart satabilmek içinmiş...

Radamel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece dolandırmaca.Sürekli alırdım eskiden bu mesajı ve her seferinde okumadan silerdim.
Bu tür silerden öyle iyi kazançlar beklemeyin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.