Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

youtube adsense

Yunusm

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
arkadaşlar adsenseye giriş yaptığımda günlük 10000 e kadar izlenme 50 ile 100 arası tık oluyor kazançları adsensede görüyorum ama youtubeta göremiyorum nedeni ne olabilir adsensedeki miktar yüksek youtubetaki miktar düşük nedeni ne olabilir ?

handzan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Kardesm youtube tıklama oranlarını cok gec hesaplar sen adsense hesabına bak youtube'a bakma onemsiz o geriden gelsede olur. kolay gelsin..

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
Bendede youtube geliri youtubeanaltichs ile görünüyor ama kesinleşmiş kazanç yada adsensede yazmıyor bişey anlamadım bu işten nisan ayından beri böyle sistem. Ödeme gelcekmi onuda bilmiyorum, bu ay sonu anlıcaz inş.

handzan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Bendede youtube geliri youtubeanaltichs ile görünüyor ama kesinleşmiş kazanç yada adsensede yazmıyor bişey anlamadım bu işten nisan ayından beri böyle sistem. Ödeme gelcekmi onuda bilmiyorum, bu ay sonu anlıcaz inş.

Merhaba.. herhangi bir kural ihlali yapmadiginiz halde sorunsuz şekilde odeme alirsiniz ..

daniel1336

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
Bugün itibari ile youtube gelirlerim eklendi kesinleşmiş kazançlara bilginize üstadım, teşekkürler yanıtlarınız için de :)

belturkplt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
adsense te sadece reklam çikan göruntulemeler vardir o sadece kendi verilerine bakar youtube ise her ikisinide bakar 1 nisan 2013 ten itibaren kazançlar youtube üzerinden bakiliyor bazen 2 günlük bir fark olur , bu arda hiç bir zaman bir mantik yok ikisi arasinda. bende daha anlamadim

rserin75

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
adsense sayfasından o gunkü tahmini kazancı yapabilirmiyiz ? oradaki değerleri çarpıp bölsek ?

belturkplt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
TO ile TBM çarpinca genelde o na yakin birsey oluyor ama aslinda pekte kisenin bildigi birsey degil biraz gizli tutuyorlar sanki :)

KGT2014

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Merhaba ben youtube a gmailimle üye oldum birde kanal açtım kanala video ekledim şu ana kadar 15 görüntülenme olmuş para kazanma etkinleitir yaptım ama sizin anlattığınız şekilde para kazanma tam etkinleşmiyor hesabın eran görüntülerini koyuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

belturkplt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
valla resimler cikmiyor ama yinde dedigim gibi TO ile TBMçarp cikana yakin bir oran oluyor arti eksi

sinan80

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
İzlenme ile tıklanma arasındaki fark nedir?