---: Tanıtım :---
Merhaba Arkadaşlar şimdi sizlere %100 kendi yazılımımız olan mxvideo scriptini tanıtacağım. scriptimizden kısa olarak bir özet geçeyim ardından özeliklerini yazıcağım. scriptimiz video paylaşım portalı'dır. üye olup youtube üzerindeki videolar paylaşıla bilir üyeler aralarında özel mesajlaşmalar yapa bilir. ayrıca hiç uraşamam diyorsanız panelinizden tek tıkla youtubedeki son videoları sitenize çeke bilirsiniz. ve google'de indexinizi arttıra bilirsiniz.
Ayrıca her web sitesinin nerede ise sorunu olan renk sıkıntısınada son verdik. sınırsız renk seçeneği ile sizlere teslim ediyoruz peki nasılmı derseniz. siteye girdiğinizde yandaki tuşa tıklayarak çıkan yerden istediğiniz rengi seçe bilirsiniz. ve site sizin seçiminize göre o renge dönüşecektir. demo adresinde detayları göre bilirsiniz.
---: Özellikler:---

---: Görüntüler :---

( Panel Resimlerini çekerken internet bağlantım yoktu ondan dolayı video önek resimleri kırık olarak gözükmektedir. normalde önek resimler mevcuttur )
---: Kullanılan Teknolojiler :---

---: Fiyatlandırma :---
Script Fiyatı : 100 TL ( TEK LİSANS )
Kurulum Fiyatı : 20 TL ( Kurulum basittir anlatımı ile gelicektir kurmakla uraşamam diyenler için )
Hosting'de istiyorum ( Sınırsız Hosting ) : + 30 TL
Farklı Domain için Lisans : 40 TL
anka - Mobil - Paypal üzeri ödeme imkanı.
---: Gereksinimler :---
Her host ve vps de calışır. ama daha iyi performans için vps ve php 5 veya üstü sürüm öneriyoruz. )
---: Ulaşım :---

Telefon : Mail adresi ile isteyiniz.
Form : http://www.savascanaltun.com/iletisim
---: Demo :---

---: Not ! :---
Scriptin şuanki botu sadece Youtube'dir ve eklenim şekli Alttaki gibidir.
-> Kanal linki koyup eklettirme
-> Ana Sayfadan Videoları Çekme
-> Arama Bazlı video ekleme ( istediğiniz şey hakkında videolar )
Aynı özeliklerde izlesene.com üzerinede botu yapılacaktır. yani izlesene.com üzerindende video çekile bilecek şuanda tam bitmedi. ama scripti alan arkadaşlara güncellemeler ücretsiz verilecektir...
Fiyatın uygu olduğunu fark etmişsinizdir arkadaşlar normalde basit botlar bile 50 TL gibi fiyatlara yazdırılırken ben size script + botları veriyorum.
Multi : http://www.r10.net/script-satisi/11...lay-kullanim-detay-icerde.html#post1067993610