İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube bu sefer galiba açılacak

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, video paylaşım sitesi Youtube’un, Atatürk’e hakaret içeren videoları kaldırdığını bildirdi.
Acarer, internetten zararlı içeriklerin temizlenmesi amacıyla yasal düzenleme getirildiğini anımsatarak, bu çerçevede 26 internet sitesinin uyarılarak uygun olmayan içeriğin siteden kaldırılmasının sağlandığını açıkladı.

Acarer, “www.youtube.com sitesi üzerinden kaldırılması istenen video sayısı 202 adet (158 adet ihbar, 44 adet mahkeme kararıyla gelen) olup, tamamı kaldırılmıştır. dedi

Alıntıdır: haber7.com

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
O videolar yine atılır, youtüp yine kapanır
Aylarca kapalı kalır
Sonra mahkeme kararı olan ve şikayet edilenler kaldırılır
Youtüp yine açılır

Bu döngü bu şekilde sürer gider...

kalmi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden c-tunnel'e ihtiyaç duyalım dostum? Sözde Demokratik bi ülkede yaşıyoruz.Adamlar Hangi Web Sitelerine Erişebileceğime kadar karışıyorlar.. Hani Demokrasi? Nerede Benim Sözde olan Haklarım???

mixcat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
YTun kapanmasinda bende karsiyim ama bi taraftan kulturel tarihi etiklerimize de sahip cikma acisindan tam demokrasi fikrine de cok tutunamiyorum... Ama suda var baska ulkelerde de var site kapatma, avrupada arap ulkeleri degil

riad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben, atatürke veya kültürel değerlerimize saygısızlık yapan ve ya hakaret içeren videoları yayınlayan tüm sitelerin kapatılmasından yanayım... aynı şeyleri türkler yaptığı zaman; Türkler öyle Türkler böyle demesini biliyorlar. onlar bize saygısızlık yaptığında neden sessiz kalalım ki...

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
neden c-tunnel'e ihtiyaç duyalım dostum? Sözde Demokratik bi ülkede yaşıyoruz.Adamlar Hangi Web Sitelerine Erişebileceğime kadar karışıyorlar.. Hani Demokrasi? Nerede Benim Sözde olan Haklarım???

Aslında siteyi kapatmak demokratik birşey. Pat diye kapatmıyorlar ya. Önce yetkili merciler uyarı çekiyor. Uyarı dikkate alınmazsa mahkeme kararıyla kapanıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.