İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YOUTUBE KANAL TASARIMI

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKADAŞLAR YOUTUBE DE KANAL TASARIMI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLSUN ÜCRET İSTERLERSE ÜCRETTE ÖDERİM.ELİMDE YOUTUBE YERLEŞTİRECEĞİM .PNG RESMİ VAR AMA BUNUN HETML Sİ NEREYE YERLEŞİTİRECEĞİM.BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANANIZ SEVİNİRM.YAKLAŞIK 2 AYDIR BU KONUYU YABANCI KAYNAKLAR DAHİL ARAŞTIRYORUM.AMA FAYDALI BİR ŞEYLER BULAMADIM.:alkış:
http://www.youtube.com/turkwebtv
buna sordum ama odalı havalı cinslerden bir cevap vermedi.

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım benim sormadığım kapı kalmadı .yararlı kayanak bulmadım.benim istediğim verdiğim örnekteki giibi aslında bende az çok biliyorumda htmlsi ni acaba geliştirici araçlarınından mı yapacam.o konuhakkında yardımcı olucak arıyorum.benim istediğim arkaplan ekleme felan değil ben kanala link nasıl verecem onu istiyorum:DD

bigado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
evt örnekdeki kanal gerçekden güzel tasarım yapmış benimde kanalım var youtubede ama pek araştırmamıştım bunları şimdi bakıyorum bulursam burdan yazarım yada pm atarım ;)

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet faydalı bir kaynak bulcağıını sanmıyorum.inşallah bulursun

bayyrram

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bigado doğru bir kanıya vardın bende aslında öle düşündüm.ama youtube kanalındamy channel bölümde f12 ile bit html düzenlme sayfası açılıyor.işte ordan resime link verebiliyon ben biraz uğraştım ama kabüle sokamadım.ben bir tasarım şirketi için çalışan iyi bile bir tasarımcıya sordum oyaparım dedi ama haziranda şimdi hazirama kadar bekliyecez ama ben öğrensem varya 15 yerde paylşacam.:DDD şaaksı b,ir kenara çok araştırdım bu işi ama bulamdım.bakalım sonumuz nereye varacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5