İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

youtube türkiyeyi banlarmı?

L

Leonidas

Misafir
Bir video klip sitesi açmayı düşünüyorum ve klipleri youtubeden eklicem. Ayrıca uzun ömürlü ve büyümeyi hedefliyom ( Bot kullanarak 2-3 aylık hitler istemiyom ). Ben bunları yapcam sitem iyice büyücek sonra pat diye youtubenin türkiyeyi banlamasından korkuyom. Yada türkiye youtubeye girişimi engellemesinden.

Sizce böyle birşey olurmu duyduğuma göre yakında banlar youtube türkiyeyi diyolar?

gokseltoprak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hiçbir şey olmaz... En kötü o ikinci tahmin ettiğin olur. Öyle olursa da merak etme 3 günde youtube erişim yasağı kalkar ;)

Ama yinede bir başka sitenin altyapısını kullanarak gelebileceğin seviye bellidir.. Sen şimdi sitene youtube'dan dosya ekleyerek izlesene olamazsın.. Bence biraz masraf yap dosyaları kendi sunucunda barındır..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
youtube video devri kapandı bence biraz gec kaldın bence atı alan üsküdarı gecti şöle bakarsan herkesin 1-2 video sitesi mutlaka var kullanıcı farklı şeyler arıyor artık bence şevkini kırmak istemem ama farklı bir şey yap derim.

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha evelde erişim yasaklandı 2 3 gün içinde açtılar. bence öle bişey olmaz.

L

Leonidas

Misafir
youtube video devri kapandı bence biraz gec kaldın bence atı alan üsküdarı gecti şöle bakarsan herkesin 1-2 video sitesi mutlaka var kullanıcı farklı şeyler arıyor artık bence şevkini kırmak istemem ama farklı bir şey yap derim.

Senin video sitene rakip olmamam için böyle diyosun :). Hem çok düşündüm ne sitesi açsam diye ama aklıma gelmedi güzel bişey. Kafayı yicem bu konuda ofs :(

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Senin video sitene rakip olmamam için böyle diyosun :). Hem çok düşündüm ne sitesi açsam diye ama aklıma gelmedi güzel bişey. Kafayı yicem bu konuda ofs :(

ol tabi neden olmasın herkesin ekmegi ayrıdır. ama bende video sitesine yatırım yaptıma ma bir geri dönüşüm olmadı o yönden dedim

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
video klip sitelerini muyap banliyor ve dava ediyor haklisizlik var ama yapacak birsey yok..

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Müyap'in gücü youtube'a yetmedigi için, napsin o da acizane youtube babadan 1 adet hazir kodu sitesine koyan gariban Türk vatandasina kesiyor, mahkemelerde surunduruyor. O vatandas sitesine bu kodu eklemezde ziyaretçi youtube.com a giderek izlerse onda bir illegallik yok (!). Bilakis! Bu yurtdisina açilim harekati....

Bu dünyada görülebilecek en zavalli davranis olsa gerek.
Ne hallerdeyiz ya!!!

L

Leonidas

Misafir
Ne gibi şeyler olabilir mahkemede? Site kapanır tamam kapansın ona bişey demiyom ceza alınırmı?

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
video sektörü bencede öldü :)
2 K hit vardı daha arttırılabilirdi ama geliri gerçekten çok azdı google tavsiyem hiç girme bence :)
ama bence bir daha ban olayının olacağını sanmıyorum 1 kere oldu bir dahada olmaz.

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Youtube'un senden haberi bile olmaz emin ol. Keyfine bak, kafana göre takıl. Video siteleri popülaritesini kaybetti ama bence, geç kaldın biraz.
iyi çalışmalar.

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bildigim kadariyla cezai yaptirim uygulamiyor mü-yap, siteye girisi telekom kanaliyla engelletiyor ve gelen ziyaretçiye "Bu siteye giris mahkeme karari ile engellenmistir" yazisini okutuyo. Eger ceza alan varsa buraya yazar zaten :)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynen dogru öyle yapiyor ceza alan yok ama maalesef her siteye aynisi uygulamiyorlar ama su son 5 aydir hic kimse sikayetci olmadi sitem kapatildi diye yoksa benmi rastlamadim önceleri baya hizliydilar. Ama sonucta bende yasadigim icin sitenden cikarsanda cikarmasanda uyaridan sonra banliyorlar konuyu acan arkadas gösterdigin siteler cokdandir var ve iki senedir bekliyom kapancak diye ama nafile ama yarin senide benide onuda engeler gelde bagir sesimizi duyan olmaz ama youtube banlarsa tum türkiye bagirir en gec 2 gün sonra acilir :)

Alone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Video sektörü tam olarak ölmedi aslında, can çekişiyor. Video sektörünü bu hale getiren youtube botlu scriptlerin ucuza satılması. Bu yüzden heryer çöp sitelerle doldu taştı. Botlu scriptler olmasaydı video sitesi sayısı şimdikinin 10'da 1'i bile olmazdı diye düşünüyorum.

Bu işe gireceksen izlesene gibi gireceksin, özel tasarım, özel script, kullanıcıların içerik ekleyebildiği bir site daha iyi olur. (web 2.0)

Kolay gelsin :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.