İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Youtube'dan id'lerle çoklu video indirebilceğim program (win server) ?

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde youtube id listesi var 500 küsür link bunları toplu olarak indirmek istiyorum, çoğu programı araştırdım fakat hepsine id teker teker girilmesi gerekiyor varmı bildiğiniz id'leri toplu olarak girebileceğim ve toplu olarak indirebileceğim bir program, yada tavsiye edebileceğiniz farklı bir yöntem? ( videoları windows server'a indireceğim )

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
win server'a indireceğim ve o yönteme göre php'de işlemler yapmak gerekiyor direk id'yi yazarak indiremiyorsun

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
adım hıdır elimden gelen budur !

yapabileceğim başka bişey yok arkadaşlar yardımcı olur umarım sana..
Kolay gelsin...

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buldum aradığım programı burayada yazıyım dedim UltraGet Video Downloader
videoları txt yada html biçiminde programa aktarabiliyorsunuz ( alt alta http://www.youtube.com/watch?v=AvgZy4HHX_M şeklinde ) teker teker indiriyor

çok kullanışlı bir program youtube giriş bilgilerinizi vermeniz gerekiyor, tüm videoları youtubedaki title'ıyla kaydediyor isterseniz ayarlıyıp id'sine görede kaydedebiliyorsunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.