İpucu Yüksek kalitede içerik oluşturma

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Google, " yüksek kalitede içeriğin", üst sıralarda olmak için gerekli olan 3 faktörden birisi olduğunu vurguluyor. İnternette niteliksiz içerikler artık bir işe yaramıyor. Üst sıralarda yer alan içerikleri kontrol ederseniz, yüksek kaliteli içerikler olduğunu fark edersiniz.

Peki yüksek kalitede içerik nasıl oluşturulur ?
  • Hedef kitlenizi ve hedef kitleniz için oluşturacağınız anahtar kelimeleri iyice tahlil edin. Kitlenizin dilini kullanın ve gerçekte aradıkları bilgileri onlara sunun. Aradıkları bilgileri onlara sunabilmeniz için anahtar kelimelerinizi doğru seçmelisiniz. Hitap ettiğiniz kitlenin ulaşmak istediği içeriği ararken hangi kelimeleri kullandığını tespit edin. Bunun için google kelime planlayıcısı ve aramalar bölümündeki "ilgili aramalar" size yol gösterecektir.
  • Okuyucunun belirli bir görevi yerine getirmesine yardımcı olun. Uzun içerik (1.000+ kelime), kısmen sonucu içinde barındırdığı için, organik sonuçlarda daha iyi sıralama eğilimindedir. Bununla birlikte, güncel kalın ve içeriğinizi yeniliklere göre besleyin. İçeriğinizin sıra kaybetmesine izin vermeyin. Yazınızı okuyan bir ziyaretçi işine yarayacak bilgileri yazınızda bulsun ve başka yere gitmeden bu bilgileri kullansın. Yazınızı kullanıcının işini görecek şekilde planlayın.
  • Dikkat çekici bir ifadeye yer verin ve bir sonraki adımda neler bulabileceklerini belirtin. Okuyucularınızın veya takipçilerinizin, aradıkları bilgiye ulaşmak için ilgili anahtar kelimeye tıklama eğiliminde olduklarını unutmayın. Ziyaretçilerin dikkatini çekecek bir ifade onları yazıyı okumaya teşvik edecektir. Yazının belirli noktalarında, aradıklarının yazının devamında var olduğunu belirten ifadelere yer verin ve yönlendirin. İlgili anahtar kelimeleri link bağlantısı ile başka yazılarınıza yönlendirin. Yönlendirdiğiniz yazılar, aranan kelimeleri mutlaka içersin. Yine yönlendirdiğiniz anahtar kelime de ilgili olabilecek başka anahtar kelimelere link yoluyla bağlansın. Böylece çok geniş kapsamlı bir içerik oluşturmuş olacaksınız.
Bu kurallara dikkat ettiğinizde yazılarınızın daha üstlere çıkacağını göreceksiniz. "Yüksek kalitede içerik oluşturma" ile ilgili sorularınızı yorum bölümünde iletebilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst