İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yüksek Kazançlı Kameralı Sohbet ve Canlı Sohbet Siteleri Kurulur.

ulgorezeg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
183
Reaction score
0
Konum
bursa
Merhabalar showencam.com firması olarak aşağıdaki yazılım ve script ürünlerinin satışını ve programlamasını yapmaktayız.Aynı zamanda teknik bilgisi olmayan ama site kurmak istiyen kişilere yönelik olarak,tam teslim hizmetlerimiz arasında kameralı sohbet yada canlı sohbet sitenizi kurabilir ve sitenin scriptinin kullanımı,yönetimi ile ilgili size detaylı bilgi ve temel eğitim sunabilir kısacası size anahtar teslim site hizmeti sağlıyabiliriz.
Tüm scriptlerimiz faturalı ve lisanslıdır,türk patent entitüsü tarafından koruma altına alınmış olup,marka patent belgemiz iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Scriptlerimiz:
1-)Webcam Show Scripti ve Yazılımı

Firmamız showencam bir webcam show sitesi kurmak ve canlı sohbet odaları olan bir kameralı video chat sitesi açmanız için 5 farklı scripti ile şüphesizki türkiye ve avrupa’da en çok tercih edilen görüntülü sohbet ve webcam show scripti dir.

Kameralı Webcam show scripti ürünlerimizin 5 versiyonu bulunmaktadır.Ayrıca isteğinize göre dilediğiniz eklenti , modül yazılımı ve programı yapabilmekteyiz.

Demolarımız:
Showencam v9 http://v9.showencam.com
Showencam v8 http://v8.showencam.com
Showencam v7 http://v7.showencam.com
Showencam v6 http://demo.showencam.com
Showencam v5 http://v5.showencam.com

olarak piyasada dört farklı scriptimiz bulunmaktadır,demolara daha detaylı bakmak,admin girişi,model girişi,üye girişi yapabilmek için sitemiz www.showencam.com daki DEMOLAR kısmına bakabilirsiniz.
 

ism6868

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
84
Reaction score
0
Fiyat nedir ? Ne kadar gelir garanti ediyorsunuz ,?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

ism6868

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
84
Reaction score
0
Kime yaptın bilgilendirmeyi hacı dayı


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst