İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yüksek Tıklama oranı ve Tıklama başına 0,03 YTL

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2005
Mesajlar
2,294
Reaction score
1
Konum
Dream Island : Moore
Reklamı yayınlanacak ürün/hizmetlerin konusu
-güzellik ve sağlık ürünleri
-VCD & DVD & Kitap Setleri (islami, öss, oks, kpss, açıköğretim, yabancı dil)
-ve benzeri diğer ürünler. şu an aktif olarak sağlık ve güzellik ürünleri.

ücretler tekil tıklama üzerinden ödenecek
reklamlarımız reklamstore ve benzeri networklerden çoğul gösterim üzerinden %0,40 civarı tekil tıklama almaktadır. 300x250 içerik içi reklamların tıklanma oranı çoğul gösterim üzerinden %1 - 1,5 a kadar ulaşmaktadır.

-minimum 5000 genel tekil hit ve ya kadın, sağlık, güzellik konulu siteler için mimimum 2500 tekil hitiniz olması gerekir
-ilk gün deneme sürecidir, deneme sürecinin sonunda çalışılıp çalışılmayacağına karar verilir, olumsuz olması durumunda deneme sürecinin ücreti aynı günün sonunda vereceğiniz hesaba ytl veya paypal hesabınıza usd olarak aktarılır.
-alacağınız minimum 25 ytl ye ulaştığında ödemenizi talep edebilirsiniz, 1 iş günü içersinde havale, eft veya paypal olarak ödenir, Halkalı bölgesine yakın olanlar önceden randevu almak kaydıyla elden ödeme alabilir
-200 YTL nin altındaki ödemelerde havale / eft ücreti sizin hesabınızdan düşülür (bankasına göre, 0,50 ytl ile 2 YTL arasında)
-sürekli çalışacak arkadaşlar tercihimizdir.
-reklam / satış oranı düşük veya hiç olmayan site sahipleriyle, kendilerine bilgilendirme yapılarak çalışma sona erdilir.
-reklamsız kalma gibi bir durum söz konusu değildir, 7/24 sitenizde aktif olarak reklamlarımız gösterilecektir.
- +18 içerikli reklamlarımız bulunmamasına karşın, yine de rahatsız olduğunuz, sitenizin konusuna uymayan reklamlar bulunması halinde iletişime geçerek o reklamın veya reklamların yayınlanmamasını isteme hakkınız vardır.
- verimli çalışabileceğine inanan site sahibi arkadaşlarla drop shipping veya affiliate tarzı çalışabiliriz. (örn, kellik ürünü için 25 YTL, zayıflama ürünleri için 5-15 YTL, kadınlara yönelik göğüs bakım ürünleri için 10-35 YTL arasında satış başına ödeme yapılır, kapıda ödeme sistemi ile çalıştığımız için taşıyıcı firma ürünü müşteriye teslim ettiği anda, ürünün ücreti banka hesabınıza veya havuz hesabınıza aktarılır)
-reklam bütçemiz gayet geniştir.
-ciddi çalışacak olup, güven problemi yaşayan arkadaşlarımız görüşme süresi maks 35 dk ile sınırlı olmak üzere bizi yerimizde ziyaret edebilir.
-çalışmayı düşünenler t.sucu attt siparis.com.tr adresine
-site url (leri)
-günlük tekil / çoğul hit bilgilerini
-isim soyisim ve ödemeyi almak istedikleri banka hesap numaraları veya paypal account bilgilerini göndermeleri durumunda kendileriyle eposta veya telefon yoluyla iletişime geçilecektir.
 

Shadows

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ağustos 2006
Mesajlar
612
Reaction score
0
Konum
Eskişehir
belirttiğiniz özelliklerde sitemiz yok ama ürünlerinizin özellikle kellik vb ürünlerdeki reklamlarınız için reklam yayınlıyabiliriz. msn adresinizi verirseniz görüşebiliriz
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst