İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yükseltme nasıl yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maviska

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
294
Reaction score
0
Ben şöyle bir problem ile karşılaştım. İlk siteme joomla kurduğum zaman 1.5 bir joomla kurdum. O zaman üst menü kuramadım. Yani menü kurduğum zaman üste onu atamuyorum sadece sola. Neyse dedim onemli değil. Kos kocaman site kurdum. 100 taneden fazla iç linkler var şuanda.
Sonra diğer bilgisayara gene joomla 1.5 indirdim. başka bir domaine gene joomla attım bir bakıyorum ki orda üst menü var! Tema aynı, ama hiç ben üst menü kurmadan o zaten vardı. 2 siteye daha joomla kurdum. onlardada üst menü var.
Şimdi ben düşünüyorumki acaba şu 1.5 farklı versionlar mı var?
Bende modullere bakınca eski 1.5 yani ilk kurduğum 1.5 bakıyorum header gibi bir seçenek yok menu kurarken. ama diğerlerde var. Site yeniden yapmak istemıyorum çunku o zaman o linkleri kurmak bir haftamı aldı. Canım çıktı ama o üzt menüyü nasıl kuracam????
umarım anlatabildim....
 

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
Hangi temayı kullanıyorsunuz. Modül pozisyonlarından temanızın üst menü pozisyonunu bularak orda menünüzü yayınlayabilirsiniz. Sizin probleminizin joomla ile alakası yok. Temadan kaynaklanan bir problem. İlla modülün header pozisyonunda olması gerekmez, Temanın kendi özel modül pozisyonları vardır. inset, bottom, banner, top, vs. gibi. Ayrıca bir çok temada üst menü otomotik olarak gelir. Ana menü olarak hangi menüyü seçtiyseniz ordaki bağlantıları görüntüler.
 

maviska

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
294
Reaction score
0
SargeT, ben synapse temayi kullanıyorum. roketteme galiba. işte söylediğim gibi. ilk domaine yüklediğim zaman bu domainde üst menü çıkmadı otomatikali. bende idare ettim. ama sonra 2 domaine daha kurdum aynı temayi synapse yani. ve orda üst menu home olarak otomatikali göründü. ben sonra yeniden o temayi yükledim ilk domaine ama bir değişiklik olmadı ve o ilk domaine hala da üst menü kuramuyorum. işte sorun da burda ben aynı tema kullandım bütün joomla sitelerde...ve işte kontrol panele girdiğim zaman ilk olan domain, üst menu çalışmayan yani- orda header bir seçenek yok. ama diğerlerde var, hmm bir de böyle bi
r şey var, diğerlerde header varken, ben onu genede kullanmıyorum, left oralak otomatikali görünüyor üst menü....ben onu dokunmak bile korkuyorum. left olarak bıraktım...tema da bir sorun var galiba...tema yi nerde buldum hiç sormayin:))
hsendogan, ben msn az açıyorum, açarsam eklerim seni...
 

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
kullandığınız tema maalesef ücretli premium temadır ve bu temanın desteğini size biz sağlayamayız. Premium üyeliğiniz var ise bunu rockettheme supporta sorabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst