Yüzlerce Ünlünün Takip Ettiği 272 Bin Takipcisi Olan Twitterin Fenomen Hesabı Satılıktır.

theoriginals

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
14
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba; Twitter'da fenomen olan, herkesin yakından bildiği fenomen bir hesabı satışa çıkarıyorum. Hesap türkiyenin en önemli 100 hesapları içerisinde yer almaktadır. Hesabı yüzlerce siyasi, gazeteci ve ünlü takip etmektedir. Attığınız her twiti, dakikalar içerisinde yüzlerce RT ve Binlerce fav almaktadır. Attığınız her twite dakikalar içerisinde, yüzlerce yorum ve etkileşim gelmektedir. Hesap tamamen fenomen bir hesaptır. Hesap ismi kalite açısından burada paylaşamıyorum, takipçisi her geçen gün artıyor, günde yüzlerce takipci gelmektedir. Her atılan twitin görüntülenme sayısı, 50 bin ile 70 bin arasında değişmektedir, twit kalitesine göre milyonlarca insanın tamlaynına düşmektedir.. Her atılan twit yaklaşık en az 70bin kullanıcının tamlaynına düşmektedir. Hesap linki için lütfen mesaj atınız. Yakında yurt dışına gideceğim için hesabı satışa çıkarıyorum. Sizde gerçek bir fenomen hesap kullanmak istiyorsanız, DM ile iletişime geçin. Fiyat bilgisi ve hesap ismi için lütfen DM ile iletişime geçin.

Takipçi Sayısı : 272 Bİn
Takip Ettiği : 0
Attığı Twit Sayısı : 510


Önemli ; önemli bir dergi tarafından, yılın twitter kullanıcısının belirlendiği bir dergide, yılın twitter kullanıcısı olarak 2.sırada yer aldım. 1.ise cem yılmaz olmuştur. bu açıdan önemli bir hesaptır.

Reklam potansiyeli Yüksek bir hesaptır. Çoğu yerden Reklam teklifleri aldım, fakat hesap kalitesi için hiç bir zaman reklam kabul etmedim. Sadece bir RT yapma karşılıgında bile 4 haneli rakamlar önerildi, ama dediğim gibi hesabın kalitesinden dolayı kabul etmedim. Bu yüzden alacak arkadaş, istediği gibi reklam kabul edebilir ve bana ödeyeceği parayı çok kısa sürede çıkarabilir.

Telefon veya Bilgisayar dengi fiyatlarla takas olur.


EK OLARAK ; SÜREKLİ RADYO KANALLARINDAN, MİZAH DERGİLERİNDEN, GALALARDAN TEKLİF ALIYORUM KATILIM İÇİN. AMA ŞUANA KADAR HİÇ BİRİNİ KABUL ETMEDİM. HESABI ALACAK OLAN ARKADAŞ, DİLERSE BUNLARI DEĞERLENDİREBİLİR.

HESABIN 32,600 TAKİPCİLİ PERİSCOPE HESABI'DA BERABERİNDE VERİLECEKTİR.

VE HESABI ALANA 161 BİN TAKİPCİLİ VİNE HESABI DA HEDİYE VERİLECEKTİR. VİNE'DE AYNI ŞEKİLDE TAMAMEN ORGANİK VE HER ATILAN VİDEO 4 5 SAAT İÇERİSİNDE 60 70 BİN İZLENME ALMAKTADIR.
 

GoKay

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
128
Reaction score
0
Konum
Alanya
fiyat ve adresi detaylı pm alabilirmiyim.. ayrıca skype eklerseniz daha deyatlı konuşabiliriz : skype : djsitesi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst