İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yüzme Kursu Tavsiyeleriniz ( Ankara )

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Arkadaşlar 18 yaşındayım 7-8 yaşımdan beri tatile giderim öğrenemedim bi türlü şu mereti. Bu sene tatile gitmeden önce öğrenmek istiyorum ama. Ankarada tavsiye ettiğiniz daha önce gidip memnun kaldığınız veya bi arkadaşınızın ailenizden birinin gidipte memnun kaldığı bi kurs varmı önerebileceğiniz ??

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
git alelade bir yüzme havuzuna,kalabalık olmasın.Kendi kendine öğren dostum.Korkunu yenersen hocaya filan gerek yok.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Denizli de olsaydın tavsiye edecegim yer vardı ama ankara da ne yazıkki yok :(

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Eğer kendime güvenim olsa zaten 10 yıldır çabalarımla öğrenirdim heralde ama tırsıyorum sanki biraaz :) Umarım bu sene bu korkumu yenicem.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba birkaç yerde reklamını gördüm tanıtım reklamıda sitede mevcut he kullandın mı dersen kullanmadım bu mayoyu yüzme biliyorum http://www.dolfinusonline.com/ ama buraya bir bak biraz araştır sana faydası olur bayaa ;)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Merhaba birkaç yerde reklamını gördüm tanıtım reklamıda sitede mevcut he kullandın mı dersen kullanmadım bu mayoyu yüzme biliyorum http://www.dolfinusonline.com/ ama buraya bir bak biraz araştır sana faydası olur bayaa ;)

Teşkrler güzel olabilir denemekte fayda var :)

Sanırım sadece üst tarafı hava ile dolu. Yani dik durduğun zaman beline kadar suda oluyosun sadece bel kısmı havada tutuyo seni. Gerçekten süper .

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kurs yeri tavsiye edemicem, İzmit'te oturuyorum. Ama kursa gitmeni kesinlikle tavsiye ederim. Ben 11-12 yaşlarımda İzmit Kapalı Yüzme Havuzu'nun kursuna gitmiştim. Haftada 3 günden 1 ayda öğrendim yüzmeyi. 1 ayda zevkine gittim. 11-12 sene geçti hala unutmadım yüzmeyi, çokta iyi yüzerim. Kurs şart ;)

Ufak bir ipucu, boyunuzu aşan yerlerde batmadan çok rahat durabilmeniz için, ayağınız bisiklet pedalı çeviriyor gibi hareket edicek. Ellerinizde basket topu sektiriyor gibi aşağı yukarı oynucak. :D

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Kurs yeri tavsiye edemicem, İzmit'te oturuyorum. Ama kursa gitmeni kesinlikle tavsiye ederim. Ben 11-12 yaşlarımda İzmit Kapalı Yüzme Havuzu'nun kursuna gitmiştim. Haftada 3 günden 1 ayda öğrendim yüzmeyi. 1 ayda zevkine gittim. 11-12 sene geçti hala unutmadım yüzmeyi, çokta iyi yüzerim. Kurs şart ;)

Ufak bir ipucu, boyunuzu aşan yerlerde batmadan çok rahat durabilmeniz için, ayağınız bisiklet pedalı çeviriyor gibi hareket edicek. Ellerinizde basket topu sektiriyor gibi aşağı yukarı oynucak. :D

İşte budur. 3 Gündür araştırıyorum sormadığım kımse kalmadı kimsede tutup nasıl batmıycamı solemedı :) Demekki bole yapıcakmışım :) Eyw hocam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.